14 / 05 / 2024

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri 2016 yılında teslim edilecek. İnşaat çalışmalarının devam ettiği proje 10 blok olarak yükseliyor ve 92 daireden meydana geliyor.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baylasın İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baylasın İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Zeki Baylassın tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Signum Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Signum Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tufan Vedat Donat Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Emre Başçınar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Ataşehir'de kuruldu.

Spoint İnşaat Mimarlık Mühendislik Sıhhi Tesisat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Spoint İnşaat Mimarlık Mühendislik Sıhhi Tesisat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Berna Memiç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Tuzla'da kuruldu.

Nabak İnşaat Mimarlık ve Dekorasyon Emlak Pazarlama İç ve Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nabak İnşaat Mimarlık ve Dekorasyon Emlak Pazarlama İç ve Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Moree Tarboush ve Alı Tarboush ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Fatih'te kuruldu.

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri Haberi

Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri

İstanbul'un Kartal ilçesinde yer alan Yakacık bölgesinde inşa edilen Bağ Bahçe Evleri, Kavanlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Projede satış süreci başladı.


Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri 10 blok halinde yükseliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 26 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Kavanlar İnşaat Yakacık Bağ Bahçe Evleri 92 tane daireden meydana geliyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede sosyal tesis, havuz kompleksi, tenis kortu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları mevcut. 


İnşaat çalışmalarının devam ettiği Bağ Bahçe Evleri Yakacık projesi TEM ve E5 Karayoluna 3 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika , Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika, Hastaneye 10 dakika, Kartal adliyesine 10 dakika uzaklıkta...