29 / 04 / 2024

Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Yakacık'ta satışa sunuldu!

Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Yakacık'ta satışa sunuldu!

Firma: Kavanlar İnşaat

Proje: Bağ Bahçe Evleri

İstanbul ve Anadolu yakasında gökdelenler çığ gibi yükselirken Kavanlar Grubu; doğa severleri, gökdelenlerden Bağ Bahçe Evleri'ne kavuşturuyor. Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Yakacık' ta satışa sunuldu.



Kavanlar, konut grubu başkanı Burcu Gülener ''Yakacık'ta İstanbul'un oksijen deposu Aydos tepesinde ve adalar manzaralı Bağbahçe Evleri, sosyal tesisleri ve çocukların oyun alanları ile gerçek bir yaşam merkezi. Bunları biz değil, projeyi görenler, ev alanlar söylüyor.'' dedi.


 

İstanbul ve Anadolu yakasında gökdelenler çığ gibi yükselirken Kavanlar Grubu; doğa severleri, gökdelenlerden Bağbahçe Evleri'ne kavuşturuyor.

 

Tarihi dokusu yanında, oksijen deposu Yakacık Aydos Tepesi'ndeki Bağbahçe Evleri, doğaya uygun sosyal projeleri yanında, Marmara Denizi ve Prens Adaları'nın da eşsiz manzarasına hakim durumda.

 

Kavanlar İnşaat Grubu Başkanı Burcu Gülener, ''Benim gözde projem'' dediği Bağbahçe Evleri ile ilgili şunları söyledi:

 

''Projenin ön kayıt toplama süreci ve satış dönemindeki  yoğunluk, projemizin konsepti olan huzur ve mutluluğun anahtarının, modern tasarımın doğa ve çevre ile ahenkle uyumunun çok özlendiği ve bir o kadarda beğenildiğini gösterdi.''

 

Projenin hayata geçirildiği bölge İstanbul'un en çok değer kazanan yöresi olduğuna da değinen Gülener sözlerini şöyle sürdürdü:

 

''Aydos Tepesi 537 metrelik irtifası ile İstanbul’un en yüksek noktalarından biri. Hafta sonları piknik ve trekking yapanların uğrak yeri. İçerisinde bir göl ve Roma döneminden kalma eski kale kalıntıları bulunuyor.  Ormana yakınlığı ile Doğayla iç içe. Oksijeni bol, kalabalıktan ve keşmekeşlikten uzak.''

 

''İstanbul için en büyük sıkıntılardan biri trafik yoğunluğu. Hepimiz günümüzün bir çok zamanını maalesef trafikte tüketiyoruz. Oysaki en değerli  şey zaman. Her birimiz zamanla yarışır olduk. Projemizi hayata geçirme çalışmaları sırasında  dikkat ettiğimiz ve özenle incelediğimiz hususlardan biri de bu oldu. Projemiz TEM ve E5 Karayoluna 3 dakika, Metro ve raylı sisteme 5 dakika, Kartal, Pendik iskelelerine ve Marina'ya 12 dakika , Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika, Hastaneye 10 dakika Türkiye’nin en büyük adliyesi olan Kartal adliyesine 10 dakika ile şehir ve medeniyet size daha da yakın.''

 

 

Çocuklar için doğal bir yaşam, Doğanın içerisinde spor yapma ayrıcalığı….

 

Yakacık Bağbahçe Evleri’nde çocuklar için de her şey düşünülmüş. Tüm aile bireylerinin kendilerini güvende hissedeceği huzur dolu, doğanın ve temiz havanın sunduğu sporla iç içe bir doğal yaşam merkezi haline getirilmiş.

Açık yüzme havuzu, sosyal tesisi, fitness salonu, saunası, tenis kortu, basketbol sahası ve uzun yürüyüşler için yürüyüş parkurları, çocukların  uçurtma uçurabildiği rahatlıkla bisiklet kullanabildiği bir dünya var projenin tesisinde. Yeni günün modern spor imkanlarına sahip, kuşların cıvıltı sesleriyle yapılacak güzel bir doğa yürüyüşü ile Yakacık Bağbahçe Evleri’nde hayallerin ötesinde bir yaşam tarzı tasarlanmış durumda.

 

İnşaat Grubu Başkanı Burcu Gülener ''Biz Sadece Konut üretmiyoruz aynı zamanda eskilerde kalan özlemini çektiğiniz  yaşam şeklini günümüz gereksinimleri ve modernliğini harmanlayarak  yeniden sunuyoruz.'' diyerek, projenin gülen yüzü ile sözlerini tamamlıyor.



0 (262) 324 04 34

www.kavaninsaat.com.tr



projeye sor



Geri Dön