15 / 05 / 2024

yakacık Kavanlar Bağ Bahçe Evleri

yakacık Kavanlar Bağ Bahçe Evleri

İstanbul ve Anadolu yakasında gökdelenler çığ gibi yükselirken Kavanlar Grubu; doğa severleri, gökdelenlerden Bağ Bahçe Evleri'ne kavuşturuyor. Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Yakacık' ta satışa sunuldu.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yakacık alt gelir son başvuru tarihi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor!

Yüksek yatırım değeriyle Kartal-Yakacık bölgesi hayata geçirilen Royal Garden Yakacık’ta ön satışlar başlıyor. Pojede 2+1, 3+1, 5+1 dairelerin yanı sıra 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daireler bulunuyor.

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor!

Royal Garden Yakacık Kartal'da başlıyor. Royal Garden Yakacık projesinde 200 konut olacak...

Yakacık Hill Kartal Rezidans satış fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havaalanına 12 dakika uzaklıkta bulunan projede ön talep dönemi devam ediyor. Yakacık Hill Kartal Rezidans satış fiyatları 264 bin TL'den başlıyor.

Altınok Öz Yakacık'taki park inşaatını inceledi!

Başkan Altınok Öz, Kartal’ın en büyük parkı olacak alanda incelemelerde bulundu. Öz, Yakacık Havuz Sokak yanındaki park alanında çalışmalar hakkında detaylı bilgi alırken, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar verdi.

yakacık Kavanlar Bağ Bahçe Evleri Haberi

yakacık Kavanlar Bağ Bahçe Evleri

Kavanlar, konut grubu başkanı Burcu Gülener ''Yakacık'ta İstanbul'un oksijen deposu Aydos tepesinde ve adalar manzaralı Bağbahçe Evleri, sosyal tesisleri ve çocukların oyun alanları ile gerçek bir yaşam merkezi. Bunları biz değil, projeyi görenler, ev alanlar söylüyor.'' dedi.


İstanbul ve Anadolu yakasında gökdelenler çığ gibi yükselirken Kavanlar Grubu; doğa severleri, gökdelenlerden Bağbahçe Evleri'ne kavuşturuyor.

Tarihi dokusu yanında, oksijen deposu Yakacık Aydos Tepesi'ndeki Bağbahçe Evleri, doğaya uygun sosyal projeleri yanında, Marmara Denizi ve Prens Adaları'nın da eşsiz manzarasına hakim durumda.

Kavanlar İnşaat Grubu Başkanı Burcu Gülener, ''Benim gözde projem'' dediği Bağbahçe Evleri ile ilgili şunları söyledi:

''Projenin ön kayıt toplama süreci ve satış dönemindeki  yoğunluk, projemizin konsepti olan huzur ve mutluluğun anahtarının, modern tasarımın doğa ve çevre ile ahenkle uyumunun çok özlendiği ve bir o...