16 / 05 / 2024

Kavuklar Bornova projesi start aldı!

Kavuklar Bornova projesi start aldı!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova’da hayata geçireceği Kavuklar Bornova projesinin startını verdi. Özel proje 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kule ve toplam bin 160 konuttan oluşacak.




Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova’da hayata geçireceği Kavuklar Bornova projesinin startını verdi. Özel proje 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kule ve toplam bin 160 konuttan oluşacak, 15 farklı tipte konut bulunacak. Kulelerin ikisi 29 katlı olurken biri 19 kattan oluşacak


İzmir'de yapımını tamamladığı projelerle adından söz ettiren Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği Kavuklar Bornova projesinin startını verdi. Yüzde 80'i deniz görecek, bölgenin gelişimi ve kentin marka değerine büyük katkı verecek proje, 2018 yılında tamamlanacak. 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak Kavuklar Bornova projesinde, toplam bin 160 konut bulunacak. Projede 1+1, 2+1, 3+1 olmak üzere 15 farklı tipte konut bulunacak.


60 METREDE HAVUZ


Projeyi oluşturacak 3 dev kuleden ortadakinin terasında, 19'uncu katta yer alacak olan 341 metrekarelik yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. Swissotel'de yapılan toplantıda, basın mensuplarına projenin detaylarını tanıtan Kavuklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, hayata geçirecekleri proje ile körfeze imzalarını atacaklarını söyledi.


Abdullah Kavuk, "Yarım asıra yaklaşan tecrübemizle İzmir'e hem ekonomik hem de sosyal alanda katkı sağlayacak yeni yatırımlarımızı ortaya koyuyoruz. Kavuklar Bornova projesinin üzerinde 9 yıldır çalışıyoruz. Altındağ, şehrin merkezinde olan bir bölge. Biz aynı zamanda kent dokusunun yenilenmesine de katkı sağlamak istiyoruz. Bulunduğumuz yerde, sembol ve kalıcı olmak istiyoruz.


Bütün projelerin genel endeksi budur. Temel amacımız kent dokusuna eserler bırakmak. Son 5 yıldır iş alanımıza eklediğimiz gayrimenkul yatırımları ile İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova bölgesinde yatırımlarımız devam edecek" dedi. Proje için İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'yı seçtiklerinin altını çizen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk ise, projenin inşaatına kısa süre önce başlandığını duyurdu.


REKLAMSIZ SATIŞ


Kavuk, "2018'de tamamlamayı planladığımız proje ile yakın gelecekte Bornova, İzmir'in en çok tercih edilen bölgelerinden olacak. Reklama çıkmadan konutların yüzde 30'unu sattık” dedi.


YAPAY GÖL VE KÜTÜK EV


Çocuklu ailelerin de huzuru düşünülerek tasarlanan projede, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da olacak. Vizyonun en yeni filmleri projenin içerisinde yer alacak cep sinemasında gösterime girecek ve restoranda Türk ve dünya mutfağından gurme lezzetler yer alacak. Tüm olanaklarıyla eksiksiz bir yaşam alanı sunacak olan Kavuklar Bornova projesi toplamda 28 bin metrekarelik peyzaj alanı içerisinde yapay göl, kütük ev konsepti ve dinlenme alanlarına sahip olacak.


HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ


Kavuklar Bornova’nın açık alanları da yaşayanların keyifli zaman geçirmelerine uygun olarak planlandı. Projede tenis kortları, basketbol ve mini futbol sahaları, bisiklet ve koşu yolları yanında, barbekü alanı ve amfi tiyatro da bulunacak. Proje,  İzmir  ESHOT otobüs güzergahlarına direkt bağlantılı metro ve Uçanyol güzergahında yer alacak. Projenin mimarisi, Londra’daki yeni Wembley Stadyumu, Boston’daki Logan Havalimanı dahil birçok önemli projeye imza atan dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK’a ait olacak.


Habertürk 



Geri Dön