29 / 04 / 2024

Kavuklar Bornova'da peşinat kampanyası!

Kavuklar Bornova'da peşinat kampanyası!

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.



 

Şehre sembol olacak binalar inşa etme sorumluluğuyla hareket eden Kavuklar GY, geçtiğimiz aylarda lansmanını yaptığı yeni projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor. 

Kampanyaya ilişkin değerlendirmede bulunan Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih M. Topaloğlu, "Yaz aylarından itibaren 'Konut Alımına Devlet Katkısı' uygulanmaya başlanacak. Biz İzmir'e ve İzmirliye değer katma sorumluluğumuzla bu katkıyı Kavuklar GY olarak şimdiden hayata geçirmeye başlıyoruz. 

Daha iyi bir yaşamı hak eden İzmirliler için peşinatın yüzde 10'unu Kavuklar GY olarak biz karşılıyoruz" dedi. 

Satışların yüzde 45'inin tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde peşin alımlarda da yüzde 18 indirim uygulanıyor. 

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin & Yeşil Mimarlık tarafından tasarlanan, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak projede, 1500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. 

 

 

Ege Telgraf

 

Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

 

Kavuklar GY, Bornova'daki projesi Kavuklar Bornova'da peşinatın yüzde10'unu karşılıyor. 15 Mart-30 Nisan arasında devam edecek bahar kampanyası banka kredili satışlarda geçerli. Satışların yüzde 45'inin tamamlandığı projede peşin alımlarda da yüzde 18 indirim uygulanıyor. 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak projede, 1500 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih M. Topaloğlu, "Yaz aylarından itibaren 'Konut Alımına Devlet Katkısı' uygulanmaya başlanacak. Biz bu katkıyı Kavuklar GY olarak şimdiden hayata geçirmeye başlıyoruz" dedi. 

 

Taraf 

 

 

 

 

Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:

 

 

Bornova'nın çehresini değiştirecek Kavuklar Bornova projesi, baharı cazip bir kampanya ile karşılıyor. 30 Nisan'a kadar Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu Kavuklar Gayrimenkul karşılıyor.

Peşin alımlarda yüzde 18 indirim uygulanan projede, ayda 1500 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu;

"Yaz aylarından itibaren 'Konut Alımına Devlet Katkısı' uygulanmaya başlanacak. Biz İzmir'e ve İzmirliye değer katma sorumluluğumuzla bu katkıyı Kavuklar GY olarak şimdiden hayata geçirmeye başlıyoruz. Daha iyi bir yaşamı hakeden İzmirliler için peşinatın yüzde 10'unu biz karşılıyoruz" dedi.

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin & Yeşil Mimarlık tarafından tasarlanan, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak proje İzmir'in en önemli merkezlerinden birinde ve ulaşım ağlarının tam ortasında.

Yatırımın değeri 125 milyon dolar.

 

Sabah

 

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

 


Geri Dön