10 / 05 / 2024

Kavuklar Bornova’da Mayıs sonuna kadar kampanya!

Kavuklar Bornova’da Mayıs sonuna kadar kampanya!

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satışa devam ediyor. Avantajlı kampanya Mayıs sonuna kadar geçerli olacak.



İzmir’in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova’ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. 1178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80’i deniz görecek.

 

Farklı daire seçenekleri, baharın son döneminde yüzde 0.69 faizle satılacak

 

Kasım ayında lansmanı yapılan dairelerin yarısının satışının tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde fırsatlar devam ediyor. Kavuklar GY, Bornova’nın çehresini değiştirecek mega projesi Kavuklar Bornova’da ev sahibi olmak isteyenlere 9-31 Mayıs tarihleri arasında %25 peşinata 60 ay 0,69 faiz oranı fırsatı sunuyor.

 

Kavuklar Bornova, 160 metre yükseklikte eşsiz körfez manzarasıyla havuz keyfi sunuyor

 

Projeyi oluşturacak 3 dev kuleden orta bloktakinin terasında, 19’uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine deniz seviyesinden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak.

 

 

Web: http://www.kavuklarbornova.com/

 

 

 

Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

 

 

İzmir'in mega projesi Kavuklar Bornova'da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satışa sunuluyor. Avantajlı kampanya mayıs sonuna kadar geçerli olacak. 

 

İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan Bornova'ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. Kavuklar GY, Bornova'nın çehresini değiştirecek mega projesi Kavuklar Bornova'da ev sahibi olmak isteyenlere 9-31 Mayıs tarihleri arasında yüzde 25 peşinata 60 ay 0.69 faiz oranı fırsatı sunuyor. Dairelerin yarısının satışının tamamlandığını belirten Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, Kavuklar Bornova projesinin satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda örnek dairelerle birlikte misafirlerini ağırlamaya başlayacaklarını duyurdu. 

 

Metrekareleri 70 ile 400 arasında değişen 1 + 1,2 + 1, 3 + 1, 4+1 ve 2 + 1 ve 3 + 1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu projede, 185 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. 

 

Yüzde 80'i deniz manzaralı 

 

Bin 178 daireden oluşacak projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek şekilde tasarlandı. Kulelerden birinin terasında yer alacak olan yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre, denizden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. Projede, 28 bin metrekarelik peyzaj alanı, yapay göl, kütük ev, dinlenme ve spor alanları, amfi tiyatro, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da yer alıyor. 

 

 

 

Habertürk Egeli

 

 

 

 

Haber Sabah Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

 

 

İzmir'in mega projesi Kavuklar Bornova'da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satışa devam ediyor. Avantajlı kampanya Mayıs sonuna kadar geçerli olacak. İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. 1178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. Kasım ayında lansmanı yapılan dairelerin yarısının satışının tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde fırsatlar devam ediyor. Kavuklar GY, Bornova'nın çehresini değiştirecek mega projesi Kavuklar Bornova'da ev sahibi olmak isteyenlere 9-31 Mayıs arasında yüzde 25 peşinata 60 ay, 0,69 faiz oranı fırsatı sunuyor. Projeyi oluşturacak 3 dev kuleden orta bloktakinin terasında, 19'uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, sakinlerini deniz seviyesinden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. 

 

 

 

Sabah Egeli

 

 

 

Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

 

İzmir Kavuklar Bornova projesi Kavuklar Gayrimenkul imzası ile  İzmir  Bornova'da yükseliyor. Toplamda 1178 konutluk proje olan İzmir Kavuklar Bornova projesinde 125 milyon dolarlık yatınm değeri bulunuyor. Proje 3 dev kuleden meydana geliyor. 

 

Kavuklar Gayrimenkul Kavuklar Bornova'da ev sahibi olmak isteyenlere 9-31 Mayıs tarihleri arasında yüzde 25 peşinata 60 ay 0,69 faiz oranı fırsatı sunuyor. Metrekareleri 701112 ile 400 metrekare arasında değişen 1+1,2+1,3+1,4+1 ve 2+1 ve 3+1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu projede daire fiyatlan 185 bin liradan başlıyor. 

 

 

 

Taraf

 

Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;

 

KASIM ayında lansmanı yapılan dairelerin yarısının satışının tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde fırsatlar devam ediyor. İzmir'de bulunan Kavuklar Bornova'da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satılıyor. Avantajlı kampanya Mayıs sonuna kadar geçerli olacak. Bin 178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. 

 

19. KAT TERASINDA YÜZME HAVUZU 

Kavuklar Bornova, 160 metre yükseklikte körfez manzarasıyla havuz keyfi sunuyor. Yüzme havuzu, projeyi oluşturacak 3 dev kuleden orta bloktakinin terasında, 19'uncu katta yer alıyor. 

 

Özgür Düşünce

 

 

 

Haber Milliyet Ege Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...

 

 

Kavuklar GY, Bornova'nın çehresini değiştirecek mega projesi Kavuklar Bornova'da ev sahibi olmak isteyenlere 31 Mayıs'a kadar yüzde 25 peşinata 60 ay 0,69 faiz oranı fırsatı sunuyor.

 

İzmir'in iddialı inşaat projelerinden Kavuklar Bornova'da, dairelerin yüzde 25 peşinata 60 ay, 0,69 faiz oranıyla satışı devam ediyor. Kampanya, bu ayın sonuna kadar geçerli olacak. 

 

İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. 1178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. 

 

Örnek daireler yakında 

 

Dairelerin yarıdan fazlasının satıldığını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, Kavuklar Bornova'nın örnek dairelerinin ve satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda daire sahiplerini satış ofisinde ağırlayarak özel bir tanıtım yapacaklarını duyurdu. 

 

70 metrekareden başlayan, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 1+1, 2+1 loft ve 2+1, 3+1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu projede, yüzde 0,69 faiz oranı ve 185 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. 

 

3 dev kuleden oluşacak 

 

Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin&Yeşil Mimarlık tarafından tasarlanan proje, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak. İzmir'in en önemli merkezlerinden birinde yer alan Kavuklar Bornova, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile yükseliyor. 1178 daireli projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görebilecek. 

 

 

Milliyet Ege Ek

 

 

 

 

 

 

 

Bu haber Sabah'ta şöyle yer aldı:

 

 

İzmir’in mega projesi Kavuklar Bornova’da daireler, yüzde 25 peşinata 60 ay, 0.69 faiz oranıyla satışa devam ediyor. 9 Mayıs günü başlayan ve büyük ilgi gören bahar kampanyası bugün sona erecek. Örnek daire ve satış ofisi de tamamlanmak üzere

İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Bornova'ya yepyeni projeler kazandıran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile 3 dev kule üzerinde Kavuklar Bornova projesini yükseltecek. 1178 dairenin yer alacağı projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek. Farklı daire seçenekleri, baharın son döneminde yüzde 0.69 faizle satılacak. Kasım ayında lansmanı yapılan dairelerin yarısının satışının tamamlandığı Kavuklar Bornova projesinde fırsatlar devam ediyor. Kavuklar GY, Bornova'nın çehresini değiştirecek mega projesi Kavuklar Bornova'da ev sahibi olmak isteyenlere 9-31 Mayıs tarihleri arasında yüzde 25 peşinata 60 ay 0.69 faiz oranı fırsatı sunuyor. Dairelerin yarıdan fazlasının satıldığını belirten Kavuklar GY Satış Müdürü Cenk Erküçük, Kavuklar Bornova'nın örnek dairelerinin ve satış ofisinin de tamamlanmak üzere olduğunu, yakın zamanda daire sahiplerini satış ofisinde ağırlayarak özel bir tanıtım yapacaklarını duyurdu.

 

3 DEV KULE YAPILACAK

70 metrekareden başlayan 1+1, 2+1, 3+1, 4+1; ve 1+1, 2+1 loft ve 2+1 , 3+1 bahçeli dubleks daire tiplerinin bulunduğu projede, yüzde 0.69 faiz oranı ve 185 bin liradan başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak mümkün. Dünyaca ünlü mimarlık ofisi HOK ve Türkiye Temsilcisi Derin ile Yeşil Mimarlık tarafından tasarlanan proje, 180 bin metrekarelik alana kurulu 3 dev kuleden oluşacak. İzmir'in en önemli merkezlerinden biri olan ve ulaşım ağlarının tam ortasında yer alan Kavuklar Bornova, 125 milyon dolarlık yatırım değeri ile yükseliyor. 1178 daireden oluşacak projede, dairelerin yüzde 80'i deniz görecek şekilde tasarlandı. Projeyi oluşturacak kulelerden birinin terasında, 19'uncu katta yer alacak olan yüzme havuzu, Kavuklar Bornova sakinlerine yerden 60 metre, denizden 160 metre yükseklikte muhteşem bir manzara eşliğinde havuz keyfi yaşatacak. 28 bin metrekarelik peyzaj alanı, yapay göl, kütük ev, dinlenme ve spor alanları, amfi tiyatro, kapalı çocuk alanı ve çocuk odası da bulunan Kavuklar Bornova, eksiksiz bir yaşam alanı vaadediyor.

 

PROFESYONEL YÖNETİM

Kavuklar Bornova'nın yönetiminde, bir Kavuklar Gayrimenkul Yatırım şirketi olan A Management Company görev alacak. Projenin tüm hizmet detaylarıyla yakından ilgilenecek olan yönetim ekibi, aidatlar, duyurular, toplantılar gibi konuların hızlı takip edilebilmesi için özel bir alt yapı kullanacak.

 

 

Sabah

 

Kavuklar Bornova'nın adı Gordion Altın Orman oldu!

 


Geri Dön