27 / 04 / 2024

Kavuklar, İzmir Bornova'daki yeni projesini tanıttı!

Kavuklar, İzmir Bornova'daki yeni projesini tanıttı!

Kavuklar, İzmir Bornova'daki yeni projesini tanıttı. 125 milyon dolarlık yatırım değerine sahip proje, Kavuklar Bornova adını taşıyor. 3 dev kuleden meydana gelen yeni projede konutların yüzde 80'i ise deniz manzaralı.



Kavuklar,  İzmir  Bornova'daki yeni projesini tanıttı. 125 milyon dolarlık yatırım değerine sahip proje, Kavuklar Bornova adını taşıyor. 3 dev kuleden meydana gelen yeni projede konutların yüzde 80'i ise deniz manzaralı. Kavuklar Bornova projesi toplamda 28 bin metrekarelik peyzaj alanı içerisinde yapay göl, kütük ev konsepti ve dinlenme alanlarına sahip olacak. Projede ayrıca 3 dev kuleden ortadakinin terasında yüzme havuzu da bulunacak. Çocuk oyun odası, cep sineması, restoran, tenis kortları, basketbol sahaları, bisiklet yolları ve spor merkezi ise projenin diğer hizmetlerinden. 


2018'de açılacak 

Kavuklar Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Kavuk, çok yakında Bornova'da, Türkiye ve Avrupa'nın üzeri açılır kapanabilir ilk alışveriş merkezi olan Point Bornova AVM'yi de açacaklarının müjdesini verdi. Metehan Kavuk, Kavuklar Bornova'yı ise 2018'de tamamlamayı hedeflediklerini belirtti. 


Posta


http://www.kavuklarbornova.com/


Geri Dön