30 / 04 / 2024

Kaya İzmir'den 2015'e merhaba!

Kaya İzmir'den 2015'e merhaba!

2010 yılında hizmete açılan Kaya İzmir Thermal& Convention, '2015'e Merhaba' kokteylinde beşinci yılını kutladı Kaya İzmir Therraal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ve otel çalışanlarının konukları kapıda karşıladı.



2010 yılında hizmete açılan Kaya  İzmir  Thermal& Convention, '2015'e Merhaba' kokteylinde beşinci yılını kutladı Kaya İzmir Therraal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ve otel çalışanlarının konukları kapıda karşıladığı geceye İzmir Vali Yardımcı Cumhur Taşbaşı. İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Celal Kocabaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İzmir Konsolosu Uğur Umar'm yanı sıra İzmir iş ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. 


Gecede konuşma yapan Muzaffer Tağıl "Büyük çalışma tempomuzda, yoğun işlerimizin arasına bir yoğunluk daha eklendiğinde genellikle bir telaş anı yaşanır. Bilirsiniz, ama inanın yoğun iş tempomuza eklenen bu etkinliğin hazırlıklarının yoğunluğu ekibimizde telaş yerine bir coşku yarattı. Çünkü bu farklı bir şeydi, valimizle, emniyet müdürümüzle, iş ortaklarımızla, dostlarımızla Kaya İzmir Thermal & Convention ailesinin bir arada olması demekti. 2010 senesinde kapılarımızı hizmete açtığımız dönemden bıı zaman kadar sizlerle birlikte ol2010'da hizmete açılan Kaya İzmir Thermal& Convention'un 2015'e merhaba pastasını Kaya otel yönetimi ve davetliler hep birlikte kesti. Kaya Holding Onursal Başkanı Sayın Burhanettin Kaya'nın her zaman söylediği bir söz vardır; Bizleri değerli yapan konııklarımızdır. Konuklarımızla kurduğumuz iletişimdir. İşte 70 bin metre karelik alana kurulu olan ve Türkiye'nin önde gelen termal tesisine ve kongre merkezine sahip olan Kaya İzmir Thermal & Convention'ı sektöründe en üst sıraya çekenler de bireylerdir. 

Yani sizler ve çok kıymetli çalışma arkadaşlarım. Hepinize teşekkür eder, 2015 yılında başarı yıldızımızın daha çok parlamasını dilerim' dedi.


Gözlem 



Geri Dön