21 / 05 / 2024

Kaya İzmir Thermal Convention

Kaya İzmir Thermal Convention

2010 yılında hizmete açılan Kaya İzmir Thermal& Convention, '2015'e Merhaba' kokteylinde beşinci yılını kutladı Kaya İzmir Therraal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ve otel çalışanlarının konukları kapıda karşıladı.

Mahmut Atilla Kaya'dan İzmir'deki metro çalışmalarına ilişkin açıklama!

Halkapınar-Otogar metrosu için kullanılan izbedel, Cumhuriyet Halk Partililerin açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. AKP İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya yorumlara karşı sert cevaplar verdi ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattını tamamlamanın öncelikli olduğunu belirtti.

Kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

3. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğinde İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşti..

Seferihisar'a 82 milyon liralık yatırım!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir'in Güzelbahçe, Seferihisar, Menderes ve Selçuk ilçeleri ile Aydın'ın Kuşadası ilçelerini birbirine bağlayan 82 milyon lira maliyetli proje yaptıkları söyledi...

Özlem Taşkaya: İzmir'de ev fiyatları artacak!

Hugent'in Genel Müdürü Özlem Veryeri Taşkaya, İzmir'in yoğun göç almasını değerlendirdi. Taşkaya, “Bir ev veya deniz manzaralı bir apartman dairesi, artık ucuz değil. Fiyatlar daha da yükselecek'' diye konuştu.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'ne açılan davalar iyi niyetli değil!

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "İzmir Körfez Geçişi Projesi'nin denizi kirleteceği, sulak alana zarar vereceği" yönündeki iddiaların bilimsel raporlarla çürütüldüğünü belirterek, ÇED olumlu raporuna yönelik açılan davayı "iyi niyetli" olarak yorumlamadıklarını ifade etti.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde son durum!

İzmir'e kazandırılan eserlerin yenilerinin yolda olduğunun müjdesini de veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, " İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde 2. aşama kesin projeleri onaylandı, 2017 yılının başında projelendirme ve ÇED süreci tamamlanmış olacak." dedi

İzmir'deki dönüşüm projelerinin altyapı çalışmaları tamamlandı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’e önümüzdeki günlerde müjdelerle geleceğini söyleyen AK Partili Atilla Kaya, “İzmir’i teknoloji üssü haline getirme ve kentsel dönüşümle ilgili projelerin altyapı çalışmaları tamamlandı” dedi

Mimar çift Çağlar Şendikici ve Damla Hepdündar evlendi!

İzmir Bornova Belediyesi mimarlarından Damla Hepdündar ile ACS Mimarlık'ın sahibi Çağlar Şendikici, Kaya İzmir Thermal & Convention'da düzenlenen düğün töreniyle yaşamlarını birleştirdi.

İZBAN Torbalı hattında ilk seferler 6 Şubat Cumartesi günü başlayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Banliyö Sistemi kapsamında yapılan ve mevcut Aliağa-Cumaovası hattının Torbalı'ya kadar uzatılmasını sağlayan projede ilk seferin 6 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceğini açıkladı

İzmir yatırıma doyacak!

AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, Türk Amerikan İşadamları Derneği’nin (TABA) Balçova Kaya Thermal’de düzenlediği toplantıya katıldı.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Atilla Kaya: Çeşme'ye mutlaka TOKİ konutları inşa edilecek!

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Çeşme ilçe ziyaretlerinde iki ilçeye müjdeler verdi. Kaya: "Çeşme'de dar gelirli insanlarımız mutlaka ev sahibi olacak. " dedi.

Kaya İzmir Thermal Convention Haberi

Kaya İzmir Thermal Convention

2010 yılında hizmete açılan Kaya İzmir Thermal& Convention, '2015'e Merhaba' kokteylinde beşinci yılını kutladı Kaya İzmir Therraal & Convention Genel Müdürü Muzaffer Tağıl ve otel çalışanlarının konukları kapıda karşıladığı geceye İzmir Vali Yardımcı Cumhur Taşbaşı. İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Celal Kocabaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İzmir Konsolosu Uğur Umar'm yanı sıra İzmir iş ve cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı. 


Gecede konuşma yapan Muzaffer Tağıl "Büyük çalışma tempomuzda, yoğun işlerimizin arasına bir yoğunluk daha eklendiğinde genellikle bir telaş anı yaşanır. Bilirsiniz, ama inanın yoğun iş tempomuza eklenen bu etkinliğin hazırlıklarının yoğunluğu ekibimizde telaş yerine bir coşku yarattı. Çünkü bu farklı bir şeydi, valimizle, emniyet müdürümüzle, iş ortaklarımızla, dostlarımızla Kaya İzmir Thermal & Convention ailesinin...