22 / 05 / 2024

Kaya Palazzo ile lüks ve ihtişamlı bir tatil!

Kaya Palazzo ile lüks ve ihtişamlı bir tatil!

WATG imzasıyla Antalya Belek'te projelendirilen Kaya Palazzo Golf Resort, lüks hizmetiyle birlikte konfor ve kusursuz tasarımı bünyesinde barındırıyor. Ailece yapacağınız tatilin yanında geniş bir eğlence imkanı da sunuyor..



Dünyaca ünlü mimarlık firması WATG tarafından projelendirilen Kaya Palazzo Golf Resort, WATG tasarımı tüm lüks aile otelleri gibi kusursuz bir tasarım ve özenin eseri. Farklı ve kendine özgü mimarisini otele ilk girişten itibaren hissettiren Kaya Palazzo, misafirlerine lüks ve ihtişamın yanı sıra konfor ve ferahlığı da hissettiriyor. 640 odanın 300 tanesinin suit olarak tasarlandığı Kaya Palazzo'da ayrıca kendi özel havuzu buluna swim up süitler, aileler için özel dubleks swim up süitler ve özel villalar yer alıyor. 


Kaya Palazzo Golf & Resort dünya şehirlerinin en şık restoranlarını konukları için Belek'e taşıdı. Deniz ve havuz kenarında ki restoranlarında Michelin yıldızlı şeflerin eşlik ettiği lezzetleri misafirleriyle paylaşıyor. Deniz kenarın da yer alan Livio A'la Carte restoranda denizden gelen lezzetler Akdeniz mutfağının sunumuyla şekilleniyor. 


Ayrıca Steak kültürü ve etin farklı sunumu da Livio A'la Carte restoranda yaşanıyor. Türk ve dünya mutfaklarından zengin örnekler de deniz kenarında yer alan Livio A'la Carte restoranda sunuluyor. Kaya Palazzo Asiatico, Beyrut ve Tulipano restoranlarında ise Asya, Lübnan ve İtalyan mutfaklarının lezzetlerini konuklarıyla paylaşırken adını dünyanın seçkin restoranları arasına yazdırıyor. fgghgfh


V'italy SPA Thalassso ile suyla gelen sağlığın binlerce yıllık serüvenini lüks dokunuşlarla tekrar yorumluyor. Masaj, sauna, buhar banyosu, kar çeşmesi, kapalı yüzme havuzu, tatlı ve deniz suyu havuzu, vitamin barı, VIP hizmetleri ve çeşitli cilt ve vücut bakımlarını konuklarıyla buluşturuyor. 3 bin 500 metrekare alanda Osmanlı temasıyla kurulan spa merkezi içerisinde Türk, Rus ve Fin temalarını ortaya koyuyor. Anadolu'nun en önemli kültür miraslarından biri olan Türk Hamamı Kaya Palazzo Belek'te yeniden inşa edildi. Bin yıllık geleneğin izleri lüks ve ihtişam ile yorumlanıyor. 


Kaya Palazzo konuklarını dünyanın seçkin noktalarının eğlenceleri ile buluşturuyor. Gece kulübü konseptiyle yorumladığı partilerinden retro partilere, lazer ve dans şovlarla Kaya Palazzo eğlencesi Belek'te devam ediyor. 


Sabah Tatil



Geri Dön