29 / 04 / 2024

Kayaşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Kayaşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Kayaşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 2016 yılının ikinci çeyreği olarak belirtiliyor. Kayaşehir Bulvar İstanbul projesinde ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 400 lira olarak belirlendi...




İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yükselen Bulvar istanbul projesi Özkar İnşaat ile Özka İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Kayaşehir Bulvar istanbul teslim tarihi bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Bulvar istanbul Evleri Kayaşehir projesi 23 blok olarak tasarlandı. Kayaşehir Bulvar istanbul satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon sunuluyor.


Bulvar istanbul Kayaşehir projesinde yürüyüş yolları, sıcak su havuzları, su ile terapi odaları, tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, Türk hamamı, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Kayaşehir  Bulvar İstanbul  teslim tarihi!


Kayaşehir Bulvar istanbul teslim tarihi 2016 yılının ilk çeyreği olarak belirtiliyor. Bulvar istanbul Kayaşehir projesinde konutların alanları 82 metrekareden başlayarak, 277 metrekareye kadar değişiyor.


Bulvar istanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. 2 etap olarak inşa ediliyor olan Bulvar istanbul Evleri Kayaşehir projesi 1.500 konuttan oluşuyor. Bulvar istanbul'da metrekare birim fiyatı 2 bin 400 lira olarak belirlendi.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın



Telefon: 4446610 

Web: www.bulvaristanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön