11 / 05 / 2024

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...



Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihale yoluyla satışa çıkarılması kadar verildiği, fiziki ihalede gayrimenkulün ekspertiz değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususunun da kurul tarafından onaylandığı açıklandı. Gayrimenkulün satışına yönelik Satış Vaadi Sözleşmesi henüz imzalandığına da dikkat çekilerek, yürütülmesi gereken işlemlerin de bir sonuca varmadığı belirtildi. Ziraat GYO satış sürecinin tamamlamasıyla konuyla ilgili açıklamaların yapılacağını duyurdu. 

Ziraat GYO, Emlak Konut GYO ve Tahincioğlu Gayrimenkul'ün taraf oldukları ve Ziraat GYO tarafından satış vaadi sözleşmesiyle satın alınan İstanbul Başakşehir'de Kayabaşı Mahallesi 458 ada 24 parselde yer alan 76 adet bağımsız bölümü 24 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilen ihale ihale satışa sundu. 

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding e satılıyor! 

Satışa sunulan 76 adet bağımsız bölümün başlangıç değeri 292 milyon TL olarak belirlendi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Bu açıklama; bugün bazı basın yayın kuruluşları ve internet sitelerinde Başakşehir Kayaşehir bölgesinde bulunan ve Şirketimizce Satış Vaadi Sözleşmesiyle edinilmiş olan Kayaşehir Palladium AVM'nin satışına ilişkin haberler üzerine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği"nin "Haber ve söylentilerin doğrulanması" başlığını taşıyan 9.maddesi hükümleri kapsamında yapılmaktadır.

Yönetim Kurulumuzca söz konusu taşınmazın ihale yoluyla satışa çıkarılmasına karar verilmiş olup, düzenlenen fiziki ihalede taşınmazın ekspertiz değeri üzerinde teklif veren İsra Group İnşaat A.Ş.'ye satılması hususu Yönetim Kurulumuz tarafından onaylanmıştır. Gayrimenkulün satışına yönelik Satış Vaadi Sözleşmesi henüz imzalanmamış ve yürütülmesi gereken işlemler sonuçlandırılmamıştır. Satış süreci tamamlandığında ilgili mevzuat çerçevesinde kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön