30 / 04 / 2024

KAYİMDER tüm ilgili ve yetkilileri Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne çağırdı!

KAYİMDER tüm ilgili ve yetkilileri Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne çağırdı!

KAYİMDER, Başkan Ali Aydın sözcülüğünde bir basın toplantısı yaptı. KAYİMDER tüm ilgili ve yetkilileri 12 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan 'Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne katılmaları konusunda çağrıda bulundu.




KAYİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Aydın, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, müdürlerden muhtarlara, muhtarlardan vatandaşlara kadar kentsel dönüşüm konusu ile ilgili bütün yetkili ve ilgilileri 12 Aralık 2013 Perşembe günü saat: 10.00'da, Kadir Has Kongre Merkezi'nde başlayacak olan 'Her Yönü İle Kentsel Dönüşüm Zirvesi' konulu toplantıya davet etti. Kentsel Dönüşüm Yasası çerçevesinde İstanbul, Ankara, İzmir,  Adana  ve Antalya'da yapılan zirvelerin altıncısı olan ve Kayseri'de yapılacak olan 'Kentsel Dönüşüm Zirvesi' hakkında bilgiler veren Başkan Aydın şunları kaydetti; " 'Kentsel Dönüşüm Yasası' olarak bilinen bu sürecin Kayserimizde de dünden bugüne, bugünden yarına nasıl uygulanması gerektiği konusunda bu yasanın kapsadığı tüm tarafların bir araya gelerek görüş, düşünce ve önerilerini ortaya koyarak şehirde bir ortak akıl oluşmasını hedeflemekteyiz."


TOPLANTIYA HERKES GELSİN


Kayimder olarak hiçbir siyasi kaygı gütmeden ilgili herkesi çevreyle ilgili bu konuda yapılan zirveye beklediklerini söyleyen Kayimder Başkanı Aydın, mesleki olarak, müteahhitleri, mimarları, inşaat, harita, makine, elektrik ve jeoloji mühendislerini, kentsel dönüşümün uygulaması alanına giren bütün meslek odalarını, ticaret odasını, sanayi odasını, üniversitelerin ilgili fakültelerindeki hocaları, yapı denetim firmalarını, siyasi partilerin il başkanlarını, milletvekillerini, belediye başkanlarını ve imarla ilgili birim çalışanlarını, müteahhitlerin üye oldukları dernekleri, mahalle muhtarlarını, yapı sahiplerini ve bu konuya ilgi duyan, görüş ifade etmek isteyen tüm vatandaşları bu zirveye katılmaya davet etti. Başkan Aydın sürdürdüğü konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Biz insanlarımıza inanıyor ve güveniyoruz ki, 1200 kişilik salonu doldurarak Kayserimize yakışan bir bilgilendirme ve görüş alışverişi olacak ve buradan tüm insanlarımız kazançlı çıkacaktır. Bizsiz olmaz, diyerek hem de bu şehrin imarında ve geleceğinin planlanmasında katkımız olsun istiyoruz. Müteahhitlik, bizim için sadece bir kazanç kapısı değil, gelecek neslimize karşı da sorumluluğumuzdur. Bu zirvenin şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz." 


Kayseri Anadolu Haber 


Geri Dön