02 / 05 / 2024

kayseri kentsel dönüşüm zirvesi

kayseri kentsel dönüşüm zirvesi

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı dün gerçekleştirildi. 

Mehmet Özhaseki: Kentsel Dönüşüm Yasası rant yasası gibi görülmemeli!

"Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi' nin anlatıcısı, Kayseri'de yapıldı. Zirvede konuşan Başkan Özhaseki, Kentsel Dönüşüm Yasası'nın, rant yasası gibi görülmesi fikrinin bile kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

KAYİMDER tüm ilgili ve yetkilileri Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne çağırdı!

KAYİMDER, Başkan Ali Aydın sözcülüğünde bir basın toplantısı yaptı. KAYİMDER tüm ilgili ve yetkilileri 12 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek olan 'Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne katılmaları konusunda çağrıda bulundu.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı!

Kayseri’de Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentsel dönüşüm ile Seyrani’de yeni yapılacak olan 4 ana aksın alanını inceledi.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde hak sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı.

kayseri kentsel dönüşüm zirvesi Haberi

kayseri kentsel dönüşüm zirvesi

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı dün gerçekleştirildi.  Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'de katıldı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Mehmet Özhaseki bu ülkenin yüzde 90'dan fazlasının 1, 2, 3 ve 4'üncü derecede deprem kuşağı olduğunu açıkladı. 

Türkiye'de son yüzyıl içerisinde 6 ve üzerinde 56 deprem olduğunu anımsatan Özhaseki, son yüzyıldaki depremlerde 83 bin can kaybı ve maddi zararın da 100 milyon dolar civarında olduğunu da dile getirdi.

Kayseri Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, KONUTDER Başkanı Altan Elmas, Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ile Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya gibi sektörün önemli isimleri de...