02 / 05 / 2024

Kayseri Kınaş İnşaat, Koruyu 72 ay vade ile satıyor!

Kayseri Kınaş İnşaat, Koruyu 72 ay vade ile satıyor!

Kayserideki yeni projesi Kınaş Koru projesini satışa sunan Kınaş İnşaat, 72 ay vade ve lansman indirimi yapma kararı aldı. Yeşil alanın % 90 olduğu projede örnek daireyi gezenler araba kazanma şansına sahip olacak



Kayseri'de yaptığı projelerle adından söz ettiren Kınaş İnşaat, yeni projesi Kınaş Koru'yu yüzde 3 lansman indirimiyle satışa sunduklarını dile getiren Muzaffer Kahraman, "Kınaş İnşaat yine Kayseri'de bir ilki gerçekleştiriyor. Markalı konut projelerinden Kınaş Prestij, Kınaş Vizyon 2023, Kınaş Safir'den sonra şimdi de Kınaş Koru projesi ile yepyeni konseptini 50 bin metrekare alanda Kayseri halkına sunuyor" dedi.

Kınaş Koru projesinde istenildiğinde daha çok konut yapma imkanı varken bu sayısı sınırlandırarak, ev sahibi olanların daha yeşil bir alanda yaşamalarına olanak sağladıklarını belirten Kahraman " Kınaş İnşaat Koru projesinde toplam alanın yüzde 90'ını yeşil alan ve sosyal alanlara ayırmış durumda. Bu kadar büyük bir yaşam alanı çok az projede rastlanılan bir durum. Kınaş Koru projesinde toplam 355 daire bulunuyor. Bu dairelerin içinde hem 2+1, hem 3+1, hem de 4+1 bulunuyor. Ancak Kınaş Koru projesinde insanları beton yığınlarının arasına hapsetmemeye azami özen gösterilmiş ve yapılabilecek bir çok daireden vazgeçilerek yaşam alanına ayrılmış. Üstelik vazgeçilen bu daire sayısı da öyle basit bir miktarda değil" şeklinde konuştu.

Evler yüzde 40 prim yaptı
Kınaş 'tan ev alanların kısa sürede yüzde 40 oranında kar sağladıklarını da belirten Kahraman "Firmamızdan ev satın alan müşterilerin 7-8 ay gibi kısa sürede yüzde 40'ları geçen karlar elde ettiler. Üstelik ödemeler bankasız ve faizsiz olarak 72 ay vadeyle yapılıyor. Proje zaten çok özel bunu kendisine yakışır özel bir ödeme planı ile taçlandırmak ve daire almak isteyen herkesin bu fırsattan istifade etmesini istedik" diyor. Ayrıca ilk bir ay yüzde 3 lansman indirimi kişiye özel tercih şansı da ay sonuna kadar devam ediyor. Bu ay sonuna kadar Kınaş Koru projesinden daire almak isteyenler hem kendi tercihlerine göre cephe, kat ve blokunu seçebiliyor hem de yüzde 3 lansman indirimi ile 72 ay vade kazanarak rahat rahat ödeyebiliyor" diye konuştu.

Daire gezene araba kazanma fırsatı
Projeden daire alanların aynı zamanda otomobil kazanma şanslarının da olduğunu söyleyen Kahraman "Kınaş olarak, müşterilerimizi her alanda mutlu etmeyi görev olarak kabul ediyoruz. Diyelim ki Kınaş Koru'ya geldiniz... Bütün bu saydığımız sosyal ve yeşil alan, seçme hakkı, lansman indirimi ve vade olanaklarından yararlandınız..! Ama bitmedi. Bir de bunların üstüne sadece örnek daire gezdiğiniz için otomobil çekilişine katılma hakkı kazanıyorsunuz. 29 Ekim tarihine kadar sürecek kampanya da almış olduğunuz kuponla 1 adet Volkswagen Jip, 2 adet Volksvvagen Pololardan birisini kazanma şansı yakalıyorsunuz diye konuştu.

Kınaş Koru projesi ayrıcalık simgesi oldu
Kınaş İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, yeşil alanın en üst limitte tuttukları Kınaş Koru projesinde tüm sosyal alanların planlandığını vurguladı. Kahraman, projenin Kayseri'nin merkezinde olduğunu belirten Kahraman, Kınaş Koru'da maksimum oksijen ve orman havasının müşterileri beklediğini belirterek, birçok sosyal ayrıcalığın daire sahiplerini sunulduğu projede, kapalı yüzme havuzları, suni göl, şelale, acık ve kapalı kafeteryanın yer aldığını söyledi. Proje sakinlerinin spor yapabilmeleri için de yatırımların planlandığını belirten Kahraman, fitness salonu, sauna, oyun salonları, basketbol sahaları, mini futbol sahaları, voleybol sahaları, bilardo, langırt, kamelyalar, süs bahçeleri, yürüyüş yollarının yapıldığını belirtti.
Star


Geri Dön