19 / 05 / 2024

Kayseri’de kiracı dehşeti!

Kayseri’de kiracı dehşeti!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan (43),  kirayı ödemediği gerekçesiyle tartıştığı kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklanarak öldürüldü…



Kayseri’de ev sahibi Resul Turan (43), kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesin de meydana gelen olayda, Resul Turan kirasını ödemeyen kiracısı ile görüşmek için kiracısının oturduğu eve gitti. Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi, Kaynak Sokak’ta oturan kiracı Fatih Bölük ile ev sahibi Resul Turan arasında kiranın ödenmemesi yüzünden tartışma çıktı. 

Hürriyet'in haberine göre, Resul Turan’ın tartışma sonrası sinirlenip evin önünde tabancası ile havaya ateş etmesine sinirlenen Fatih Bölük, mutfak bıçağı ile karşılık verdi. Tartışmanın kavgaya dönmesinin üzerine, kiracı Fatih Bölük elindeki bıçak ile Resul Turan’ı 2 bıçak darbesi ile karın bölgesinden yaraladı. Yaralanan Turan’ı gören çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri geldikten sonra ambulans ile Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Turan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
Kiracı Fatih Bölük ile olay anında evde olan kardeşi polisler tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bilgisine ulaşıldı. 


Geri Dön