25 / 07 / 2024

kayseri kiracı bıçaklı saldırı

kayseri kiracı bıçaklı saldırı

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan (43),  kirayı ödemediği gerekçesiyle tartıştığı kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklanarak öldürüldü…

Kira bedelini ev sahibine elden veren yandı! Aleyhinize resmen suç işliyorsunuz...

Ev sahibine kirayı elden veren kiracı büyük tehlike ile karşı karşıya kalabiliyor. Peki, nasıl? İşte merak edilen tüm detaylar...

O ildeki konut imarlı 24 arsa satışa sunuluyor! 189 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Karacaören Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kayseri'deki arsalar için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

ŞOK’ta çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı rondo 99,95 TL’ye düştü!

2 Eylül-5 Eylül tarihlerindeki indirimli ürünlerini açıklayan ŞOK’un yine birçok ürüne indirim yaptığı görüldü. Buna göre çift taraflı balık tavası 249 TL’ye, Paşabahçe 6’lı çay bardağı 79,95 TL’ye, 5 bıçaklı ipli rondo 99,95 TL’ye düştü. İşte 2 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

Ergonomik tasarıma sahip El Blender Seti ile mutfaklarda şef sizsiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek hazırlarken çok zaman kaybediyorum diyenler için Bosch,üstün güç teknolojisine sahip el blender seti, dört bıçaklı yapısıyla etkili parçalama ve karıştırma performansı sunuyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve fiyat listesi..

Kiracı evden çıkarken depozitoyu nasıl alır? Kiracı son ay kira öder mi?

Kiracı ve ev sahipleri gül gibi anlaşabildikleri gibi kanlı bıçaklı da olabilirler. Peki bu durumda ev sahibi kiracıyı ne kadar sürede çıkarabilir? İşte bu benzeri soruların yanıtları!

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri Bünyan Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 23 dükkan!

Kayseri Bünyan Belediyesi, Kayseri ili, Bünyan ilçesi, Sağlık Mahallesi, 1522 ada 1 parselde yer alan 23 adet dükkanı 11 milyon 400 bin TL'ye satıyor...

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Diyarbakır'da site sakini ve yöneticisi arasında bıçaklı kavga: 3 ölü 1 yaralı!

Diyarbakır'da bulunan bir sitede yönetici ve site sakini arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada site yöneticisi hayatını kaybetti.

Kayseri'de metruk binalar yıkılıyor!

Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi ekipleri, metruk binaların yıkımına başladı.

Aksaray'da arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Aksaray'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı...

kayseri kiracı bıçaklı saldırı Haberi

kayseri kiracı bıçaklı saldırı

Kayseri’de ev sahibi Resul Turan (43), kiracısı Fatih Bölük (32) tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesin de meydana gelen olayda, Resul Turan kirasını ödemeyen kiracısı ile görüşmek için kiracısının oturduğu eve gitti. Melikgazi ilçesi Keykubat Mahallesi, Kaynak Sokak’ta oturan kiracı Fatih Bölük ile ev sahibi Resul Turan arasında kiranın ödenmemesi yüzünden tartışma çıktı. 

Hürriyet'in haberine göre, Resul Turan’ın tartışma sonrası sinirlenip evin önünde tabancası ile havaya ateş etmesine sinirlenen Fatih Bölük, mutfak bıçağı ile karşılık verdi. Tartışmanın kavgaya dönmesinin üzerine, kiracı Fatih Bölük elindeki bıçak ile Resul Turan’ı 2 bıçak darbesi ile karın bölgesinden yaraladı. Yaralanan Turan’ı gören çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri geldikten sonra ambulans ile Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Turan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 
Kiracı...