19 / 05 / 2024

Kayson İnşaat ile İranlılar Türkiye´de işbaşı yaptı!

Kayson İnşaat ile İranlılar Türkiye´de işbaşı yaptı!

Halen Tahran´da ikamet eden 4 İranlı tarafından kurulan Kayson İnşaat Mühendislik ve Ticaret AŞ, faaliyetlerine başladı



Halen Tahran´da ikamet eden 4 İranlı tarafından kurulan Kayson İnşaat Mühendislik ve Ticaret AŞ, faaliyetlerine başladı.
 
Türkiye´de inşaat sektöründe iş yapmak isteyen Mohammad Reza Ansari´nin yönetim kurulu başkanlığında Farshad Motamedi, Mehdi Mazhari, Mohammad Reza Ansari veAli Naghi Mashayekhi´nun kurduğu  Kayson İnşaat, İnönü Caddesi Akun Apartmanı N 39 D 7 K 6 Gümüşsuyu adresinde ticari faaliyetlere başladı.
 
Bir milyon TL´lik sermayenin 996 bin TL´sini Mohammad Reza Ansari karşılarken diğer yönetim kurulu üyeleri biner TL´lik sermaye katkısında bulundu. İstanbul Ticaret Odası´na kaydı 3Ağustos 2010 tarihinde gerçekleşirken firmanın her türlü inşaat yapımı, inşaat taahhüt işleri, inşaat plan ve projelerinin hazırlanması ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapacağı açıklandı.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

 


Geri Dön