28 / 04 / 2024

Kebapçı İskender, Endülüs Park'ta açıldı!

Kebapçı İskender, Endülüs Park'ta açıldı!

Kebapçı İskender markası, Endülüs Park'ta açıldı. Sabit İskenderoğlu, "Bizim hedefimiz ilk günkü İskender lezzetini müşterilerimize sunmaktır. Dolayısıyla İskender yenmez, İskender yemeye gidilir" dedi.



1867'deki İskender lezzetini ve kültürünü sürdürmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen Sabit İskenderoğlu, Kebapçı İskender markasını taklitlerinden ayıran en büyük özelliğin lezzet politikaları olduğunu dile getirdi. Kullandıkları ürünlerin tamamının doğal ve katkısız olduğunu ifade eden İskenderoğlu. damak tadına önem veren Bursalıları bayramda Endülüs Park'a beklediklerini kaydetti. 

365 GÜN İSKENDER 

Günümüzde ünü ülke sınırlarını aşan ve adı Bursa ile özdeşleşen İskender Kebabı'nın tarihi ile ilgili bilgiler veren Sabit İskenderoğlu, kendisinin ailenin 4. kuşağı olduğunu belirterek, "İskender dedemiz bu kebabı ilk yaptığında kozacılar, tüccarlar, çiftçiler, köylüler ve diğer şehirlerden Bursa'ya gelen esnaflar sabah erken saatlerde 'İskender'in dönen kebabını yiyelim' diyerek, bu lezzet ile buluşuyorlarmış. O zamanlarda İskender dedem öğle saatlerine kadar tüm kebabını satar, öğlen dükkânını kapatırırıış. Eskiden yılın 365 günü değil, yalnızca ticaretin ve turizmin ağırlıklı olarak yapıldığı zamanlarda İskender Kebabı yapı1 irmiş. Tabi günümüzde teknolojinin de gelişmesiyle biz müşterilerimize 365 gün bu lezzeti sunabiliyoruz" şeklinde konuştu. 

İSKENDER YEMEYE GİDİLİR 

'Kebapçı İskender' markasıyla yeni işletmelerinde müşterilerini beklediklerini de söyleyen Sabit İskenderoğlu, "İskender hem büyük dedemin hem de babamın adı. Aynı zamanda hem ailemizin soyadı hem de ürünümüzün markası" şeklinde konuştu. İskenderoğlu. "İskender Kebabı, sıcaklığından tutun da. yağına ve etin pişme kıvamına kadar birçok kriterin bir araya gelmesiyle bu lezzeti yakalıyor. Dolayısıyla bu kriterlerden birinin bile eksik olması, kebabın lezzetine ciddi derecede etki ediyor. 

Bizim hedefimiz ilk günkü İskender lezzetini müşterilerimize sunmaktır. 

Dolayısıyla İskender yenmez, İskender yemeye gidilir" dedi. 

DOĞAL VE KATKISIZ ÜRÜNLER 

İstanbul'da da hizmet verdiklerini de hatırlatan İskenderoğlu, dükkânlarında kullandıkları ürünlerin tamamının doğal ve katkısız olduğunu söyleyerek, kendilerini diğer rakiplerinden ayıran en büyük özelliğin kişiye özel kebap hazırlamak olduğunu vurguladı. Müşteri memnuniyetini kendilerine ilke edindiklerini de belirten İskenderoğlu, "Hem dedelerimizden hem de babam İskender İskenderoğlu'ndan öğrendiğimiz en önemli isteyen herkesi bu lezzetle buluşturmaktır. Bunun yanı sıra bizi, diğer rakiplerimizden ayıran en önemli özelliklerimizden biri de kişiye özel kebap sunmamızdır. Yani müşterilerimizin tercih ve beğenisine göre kebap hazırlıyoruz. " ifadelerini kullandı. 



Bursa Hayat





Bu haber Hürriyet Bursa'da şu şekilde yer aldı;





İskender Kebabı, bu lezzeti tatmak isteyenleri Endulus Park AVM'deki yeni restoranında bekliyor. 1867'deki İskender lezzetini ve kulturunu sürdürmeyi kendilerine ilke edindiklerini söyleyen Sabit İskenderoğlu, Kebapçı İskender markasını taklitlerinden ayıran en buyuk ozelliğin lezzet politikaları olduğunu dile getirdi. Kullandıkları ürünlerin tamamının doğal ve katkısız olduğunu ifade eden İskenderoğlu. damak tadına onem veren Bursa'lıları bayramda Endülüs Park'a beklediklerini kaydetti.




Hürriyet Bursa


Geri Dön