07 / 05 / 2024

Keçiören'de kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor!

Keçiören'de kentsel yenileme çalışmaları devam ediyor!

KEÇİÖREN Belediyesi, altyapı ve üstyapıda yaptığı örnek çalışmalarla şehri baştan aşağı değiştirmeye devam ediyor.



KEÇİÖREN Belediyesi, altyapı ve üstyapıda yaptığı örnek çalışmalarla şehri baştan aşağı değiştirmeye devam ediyor. Havaların ısınmasıyla başlayan çalışmalarla Keçiören Belediyesi ekipleri, sokak sokak tarama yaparak asfaltlardaki yıpranmaları gidermek ve yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çiçekli Mahallesi, Tezol Sokak, Akten Sokak, Kanuni Mahallesi 855. 912. Sokaklar, Şenlik Mahallesi Köklü Sokak, Baldıran Sokak, Esertepe Mahallesi 250., 25., 254., 270. Sokaklar, Bağlarbaşı Mahallesi 428. Sokaklarda asfalt serimi sona ererken birçok mahallede de yama çalışması yapıldı. 


Hisar, Atapark, Çiçekli, Kanuni, Karakaya, Yayla, Esertepe, Ufuktepe,Kamil Ocak, Kuşcağız, Bademlik, Köşk, Basınevleri, Bağlarbaşı, Osmangazi, Basınevleri, Çaldıran Mahallelerine bağlı birçok sokakta ve Sarıbeyler Köyünde yama çalışmasını tamamlayan ekipler böylece kazalara davetiye çıkaran yıpranmışlığm da önüne geçti. Sancaktepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı, Şehit Kubilay Mahallesi 1674. Sokak, Sancaktepe Mahallesi 1629. Sokak, Yükseltepe Mahallesi 1824. Sokak yol açma çalışmalarını da tamamlayan ekipler, Keçiören'in çehresini değiştirmeye devam ediyor. 


KALDIRIMLAR DA YENİLENDİ 


Keçiören Belediyesine bağlı ekipler yayaların can güvenliği ve estetik görünüm için tretuvar ve bordür çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyor. Türkiye'nin en büyük ilçelerinde biri olan Keçiören'in altyapıda da öncü olduğuma dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak çalışmalarla ilgili şunları söyledi; "Keçiören'in genelinde bozuk, kötü, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmama gayretiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği bizim için herşeyin önünde gelirken, Keçiören'i altyapı standartları yüksek bir şehir yapmaya da devam ediyoruz" dedi. 


Anadolu



Geri Dön