06 / 05 / 2024

Keller Williams çalışanları 8 Mayıs'ta sosyal yardım seferberliği düzenliyor!

Keller Williams çalışanları 8 Mayıs'ta sosyal yardım seferberliği düzenliyor!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams çalışanları, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından birini 8 Mayıs Perşembe günü hayata geçiriyor. Türkiye’de ilk kez geniş kapsamlı olarak düzenlenecek...



Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams çalışanları, Türkiye’nin en büyük gönüllü yardım organizasyonlarından birini 8 Mayıs Perşembe günü hayata geçiriyor. Şirketin faaliyet gösterdiği dört bölge müdürlüğündeki yüzlerce danışman, o gün işlerini bırakıp kendilerini sosyal hizmet faaliyetlerine adayacak. 2009 yılından beri Kuzey Amerika ve Kanada’da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü “Red Day”i (Topluma Katkı Günü) Türkiye’de ilk kez geniş kapsamlı olarak düzenlenecek.


Eş zamanlı olarak başlayacak etkinliklerde, Beyoğlu’ndaki gayrimenkul danışmanları Galata’da Altı Nokta Körler Derneği ile görme engellilere kültür turu düzenleyecek. Kırmızı tişört ve şapkalar giyen danışmanlar görme engelli vatandaşlarla Galata Kulesi’nde buluşup çevredeki tarihi yapıları tüm ayrıntılarıyla anlatacak.


Aynı gün Ankara, Levent ve Çekmeköy’deki tüm Keller Williams çalışanları da çeşitli sosyal yardım faaliyetlerine katılacaklar.



Program


Tarih: 8 Mayıs 2014, Perşembe


Saat:11:00


Yer: Galata Kulesi buluşma / Kültür Turu


 


Geri Dön