01 / 05 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlunun Balıkesirdeki villası ikiye katlandı!

Kemal Kılıçdaroğlunun Balıkesirdeki villası ikiye katlandı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı, 2011 yılı güncellemesi ile partinin internet sitesinde yayınlanan mal beyanına göre Balıkesir İvrindi'deki 'havuzlu villa'sı geçen yıla göre yüzde yüze yakın değer kazandı



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı, 2011 yılı güncellemesi ile partinin internet sitesinde yayınlanan mal beyanına göre Balıkesir İvrindi'deki 'havuzlu villa'sı geçen yıla göre yüzde yüze yakın değer kazandı. Kılıçdaroğlu'nun 'havuzlu villa'sının değeri 167 bin 500 TL'den 300 bin liraya yükseldi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun mal varlığı, 2011 yılı güncellemesi ile partinin internet sitesi www.chp.org.tr'de yayımlandı. Kılıçdaroğlu'nun mal varlığı güncellemesinde ilk dikkati çeken Balıkesir İvrindi'deki yazlık villası oldu.

VİLLA İKİ KAT DEĞER KAZANDI
CHP Kılıçdaroğlu'nun referandum dönemine damgasını vuran Balıkesir İvrindi'deki 'havuzlu villa'sı geçen yıla göre yüzde yüze yakın değer kazandı. Kılıçdaroğlu'nun 'havuzlu villa'sının değeri 167 bin 500 TL'den 300 bin liraya yükseldi. Kılıçdaroğlu, kendisine ait diğer konutlarda ise hiçbir değer artışı göstermedi.

DİĞER MALLARIN GÜNCEL DEĞERLERİNE NEDEN YER VERİLMEDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partinin web sitesinde yayınlanan mal varlığına göre 5 konut, 9 tablo, bir otomobil, 2 kooperatif hissesi ile 7 bin lira-alacağı da görülüyor. Kılıçdaroğlu'nun hanımına ait bir pırlanta yüzüğün yer aldığı mal varlığı listesinde, değeri 142 bin lira olan  Ankara  Balgat'ta, değeri 15 bin lira olan Akyurt'ta, değeri 3 bin lira olan Tunceli'de ve değeri 300 bin lira olan Burhaniye'de birer konut yer alıyor. Öte yandan İstanbul Ataşehir İçerenköy'de değeri 25 bin lira gösterilen ev de dikkatlerden kaçmadı.

9 TABLO 2 BİN TL
Kılıçdaroğlu'nun 14 bin lira değerinde 2004 model bir otomobilin de bulunduğu mal beyanında 9 tane de tablo yer alıyor. 'Miri "Araç Fikret Otyam, Güler Çakır, HüseyinYüce, Ayatullah Sümer, Hasan Mutlu imzaları taşıyan 9 tablonun edinme bedelleri ise toplam 2 bin 733 lira olarak açıklanıyor, ancak bu değerler de beyanda nominal olarak yer alıyor.

FERİDUN ÖZGEN'DEN
Kılıçdaroğlunun Feridun Özgenden alacağı 7 bin liralık meblağı mal beyanı listesinde göstermesi ilginç bulundu.
 
BANKA BORÇLARINI SIFIRLAMIŞ
Kılıçdaroğlu'nun mal beyanında ayrıca alacak verecek kısmında da büyük değişim bulunuyor. Daha önce iki bankaya olan 92 bin TLlik borç, bu yıl açıklanan mal beyanında gözükmüyor. Bir yıliçerisinde Kılıçdaroğlunun 2009 yılında 92 bin lira olan 2010 yılında 57 bin liraya gerilerken, bu rakamın tamamı kapatılmış.
Vakit

 


Geri Dön