16 / 05 / 2024

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Toplamda 30.112,4 metrekare/30 dönüm üzerine kurulu olan Kemer Country 'Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Proje Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 0 Ada 1760 ve 1766 parsel, Harmanlar Caddesi’nde yer alıyor. Söğüt ve Hilal Sokakta olmak üzeri iki girişi bulunuyor.

Kemer Country Manolya Evlerine lokasyon olarak Göktürk Metro İstasyonu 1,10 km uzaklıkta, arabayla 5 dakika sürüyor.

Ayrıca İstanbul Airport’a 16 kilometre uzaklıkta arabayla 21 dakikalık mesafede konumlanıyor. Kemer Country Club ve Kemer Country Golf Kulübü arabayla 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

 Kemer Country Su Evleri nde yaşam Aralık 2023 te başlıyor!

“Doğaya dokunabileceğiniz bir yaşam” vaat eden Su Evler yeşili, mavisi ve doğanın tüm güzellikleri ile yaşamınıza renk katmaya hazırlanıyor.

Sosyal donatıları ile dikkat çeken doğayla iç içe yaşayacağınız bu proje; kültür, sanat ve sosyal yaşamı ile hayallerinizdeki gibi bir yaşamı şimdi Göktürk’te sizlerle buluşturuyoyor.

1200 dönümlük arazi üzerine kurulmuş olan Kemer Country doğası; yaşam konsepti ve dünya standartlarındaki imkanları ile bölgenin en büyük ve kapsamlı sitesi özeliğini taşıyor. 

Site özellikleri ile kendinden söz ettiren proje, 7/24 Güvenlik,  Golf Kulübü, Atlı Spor Kulübü, Açık Havuz, Spor Salonu, Yürüyüş , Otel, Süpermarketü Restoran / Kafeü Kuru Temizlemeü, Otopark, 7/24 Ambulans.

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

İslam Memiş'ten yatırımcılara ters köşe! Gram altın, dolar, euro, borsa... Peş peşe açıkladı! 


Geri Dön