29 / 04 / 2024

Kemer Country'deki lüks villa 2 milyon 160 bin TL !

Kemer Country'deki lüks villa 2 milyon 160 bin TL !

Türkiye'nin seçkin isimlerinin yaşadığı yerlerden biri olan Kemer Country'de 3 katlı villa ödenmeyen borçları nedeniyle icradan satışa çıkarıldı.



 Tekstilci işadamı Salih Kadri Çelikkol'un sahibi olduğu villa için düzenlenecek olan açık artırmada ilk fiyat 2 milyon 160 bin TL olarak belirlendi

Ersin Özince, Çetin Nuhoğlu, Arman Kırım, Fatih Altaylı, Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan, Azra Akın, Zafer Kurtul, Sami Erol, Semavi Yorgancılar, Agah Uğur ve Saadettin Saran gibi ünlü isimlerin oturduğu Kemer Country'de 3 katlı bir villa icradan satışa çıkarıldı.

Edinilen bilgilere göre tekstilci işadamı Salih Kadri Çelikkol'a ait 3 katlı villa, ödenilemeyen borçları yüzünden icradan satışa çıkarıldı. Villa, 840 metrekare bahçe içinde 360 metrekare alana sahip villa, Mimar Sinan Caddesi No: 79 adresinde yer alıyor.

Elde edinilen bilgilere göre villanın açık artırması 9 Mart'ta Eyüp 1. İcra Müdürlüğü'nde gerçekleştirilecek. Alıcı çıkmaması dumurumunda 19 Mart'ta açık artırma gerçekleştirilecek. İlk açık artırmada fiyat 2 milyon 160 bin TL'den başlayacak. Alıcı çıkmaması durumunda ikinci açık artırmada 1 milyon 440 bin TL ödeyen villanın sahibi olabilecek. Açık artırmaya katılmak isteyenlerin 720 bin TL teminat yatırmaları gerekiyor. Evin yüzde 18 oranındaki KDV'si ve tapu masraflarını açık artırmayı kazanan ödeyecek.

Çelikkol, 2 tekstil şirketinin sahibi
Evin sahibi olan Salih Kadri Çelikkol, tekstil kökenli bir işadamı. Edinilen bilgilere göre, Çelikkol, Asalteks ve As Kumaş isimli iki firmanın sahibi. Asalteks Tekstil, 1992 yılında kuruldu. Şirketin yönetiminde Salih Kadri Çelikkol'un yanı sıra Volkan ve Aslı Sadet Çelikkol'da yer alıyor. Çelikkol, Asalteks'de hazır giyim üretirken, 1994 yılında kurduğu As Kumaş isimli şirkette ise kumaş ticareti yapıyor.

KEMER YAPI VE KEMER GOLF İFLAS ERTELETMİŞTİ

Geçen yıl vefat eden işadamı Esat Edin'in sahibi olduğu Kemer Yapı ile Kemer Golf ve Turizm iflas erteletmişti. Kadıköy 4. Asliye Ticaret Mahkemesi her iki şirket için de 1 yıl süre ile iflas erteleme kararı almıştı. Edinilen bilgilere göre, alınan karar süresi 17 Kasım 2010 tarihinde dolacak.

Patronlar, üst düzey yöneticiler, finans ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ve Türkiye'nin sayılı zenginlerinin yaşadığı Kemer Country'nin inşası Kemer Yapı tarafından gerçekleştirildi. Kemer Golf Turizm işletmeciliği ise, Kemer Country'deki sosyal tesislerin işletmeciliğini üstleniyor.
Hüseyin Belibağlı

Geri Dön