02 / 05 / 2024

Kemercity'de 210 bin TL'ye yaşam başlıyor!

Kemercity'de 210 bin TL'ye yaşam başlıyor!

İstanbul"un merkezinde ekonomik fiyatlarla butik ve lüks yaşamı tercih edenlerin seçimi olan Kemercity projesi 210 bin TL'ye başlıyor



İstanbul"un merkezinde ekonomik fiyatlarla butik ve lüks yaşamı tercih edenlerin seçimi olan Kemercity projesinde yaşam yeni yılda başlıyor

Toplam 2 bin 400 m2 alan üzerinde 4 katlı 4 Blok ve 45 daireden oluşan projenin butik yapısına uygun bir konseptte düzenlenen yeşil alanlar, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk parkı ve yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sunuluyor.
 
Uygun Fiyatla Lüks Yaşam.

Tasarımda eski Türk Evi'ne referans veren cumbalarla hareketlendirilmiş kütle mimarlığı benimsenirken dış cephe kaplamasında Finlandiya"dan ithal Thermowood ahşap kullanılıyor.

İç dekorasyonunda odalarda ithal lamine parkeden,   banyoda Vitra"ya, mutfak ve banyo dolaplarında Eczacıbaşı ve İntemaya kadar sektörün önde gelen lüks markaları kullanılıyor.

İstanbul"un kuzeyinde yer alan Göktürk beldesinin 3. derece deprem kuşağında konumlandırılması, şehrin kalbi Mecidiyeköy “ Levent “ Taksim"e sadece 20 dakika, ormana ise sadece 500 metre mesafede olması kaostan uzak sessizliği yaşarken, şehir merkezine de yakın olmak isteyenlerin 1.tercih sebebi.

2010 Aralık ayı sonu teslim edilecek konutların %90 satışı tamamlandı.
Daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, olmak üzere, farklı m2 büyüklüklerinde 4 tip daire seçeneği sunan Kemercity III. Etap"ta daireler 210 bin TL.den başlıyor.

Projede Gün İnşaat"ın özel ödeme koşulları ve aracılık eden Garanti bankasının özel kredi avantajları ile ev sahibi olmak isteyenlere ekonomik koşullarla ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor.


Geri Dön