06 / 05 / 2024

Kemerville'de fiyatlar 395 bin dolardan başlıyor!

Kemerville'de fiyatlar 395 bin dolardan başlıyor!

Firma: Gün İnşaat

Proje: KemerVille

Gün İnşaat kurucusu ve Genel Müdürü Yüksel Günver, "Türkiye'ye güveniyoruz ve gelecek potansiyeline inanıyoruz. Bunu Kemerville'i hayata geçirerek gösterdik. Yaşanan olaylardan sonra hızlı bir toparlanmayı da görüyoruz" diyor.



İnşaat sektöründe proje lansmanları biraz hız kesti. Yaz aylarında üst üste yaşanan gelişmeler bayram ve tatil gibi süreçlerin de araya girmesiyle mevcutlar dışında "yeni lansman" takvimlerini etkiledi. 


22 yıldır özellikle Göktürk ve çevresindeki projeleriyle dikkat çeken Gün İnşaat, bu alanda kapıyı ilk aralayan şirketlerden biri oldu ve yeni bir projeyle pazara çıktı.  Gün İnşaat  kurucusu ve Genel Müdürü Yüksel Günver, "Türkiye'ye güveniyoruz ve gelecek potansiyeline inanıyoruz. Bunu Kemerville'i hayata geçirerek gösterdik. Yaşanan olaylardan sonra hızlı bir toparlanmayı da görüyoruz" diyor. 


Projenin yer aldığı Kemerburgaz Bölgesi'nin şu anda İstanbul'un en cazip yerlerinden biri olduğunu, bu bölgeden çıkıldığında Beylikdüzü'ne kadar proje bölgesi bulunmadığını söylüyor. Lansmanda soruları yanıtlayan Günver şöyle konuşuyor: "Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde pek çok projeyi hayata geçirdik. Dolar bazında son 5-6 yılda fiyatlar ikiyi katlandı. Cazibe, metro ve 3. Köprü projeleriyle devam ediyor. Bu yeni projemizin de farklı konseptiyle, yeni bir yaşam biçimi sunduğunu düşünüyoruz. 


Apartman ile villa modellerinin bir birleşimini yaratıyoruz." Kemerville'in % 70'i yeşil alan Proje mimarlığını Dr. Suzan Sanlı Esin'in üstlendiği projeyle ilgili Yüksel Günver şu bilgileri veriyor: "Kemerville'de kat adeti diğer projelerimize göre daha az. Ayrıca bir blokta yalnız 4 dubleks daire mevcut. Bu durumda çok katlı apartman tarzından uzaklaşan "villa" konseptine yaklaşan bir tasarım söz konusu. Konutların dışarıya açılımı, bahçeyle kurulan güçlü ilişki ön planda. Kullanılan ahşabın sıcaklığı, cumbalar, kütle hareketleri ise yine bir apartmandan çok villa imajını betimliyor. Büyüklükleri 130 m2 ve 184 m2 arasında değişen 40 adet 2+1,3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksi mevcut. Göktürk sınırları içinde yapılan sitelerle karşılaştırıldığında ise yüzde 30 taban oturma alanı ile düşük yoğunluklu bir yerleşim ortaya çıkıyor. Arazinin yüzde 70'inin yeşil alan olarak bırakıldığı projede adeta ormana açılan bir yaşam sergileniyor. Aynı zamanda okulları, hastaneleri, restoranları, kafeleriyle kent yaşamının tüm olanaklarını sunan bir çevre içinde yer alıyor." Projede daire fiyatları 395 ile 700 bin dolar arasında değişiyor. Ekim sonuna kadar lansmana özel indirim yapılıyor. 


Dünya


Web: http://www.gun-insaat.com.tr/


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı

22 YILDIR birçok konut projesi M 3 gerçekleştiren Gün İnşaat'ın yeni projesi 'Kemerville' 3'üncü havalimanı sayesinde ilginin arttığı bölge olan Kemerburgaz'da yeni bir yerleşim merkezi olarak dikkat çekiyor. 

Büyüklükleri 130 metrekare ve 184 metrekare arasında değişen 40 adet 2+1, 3+1, ve 4+1 çatı ve bahçe dubleksli mevcut proje, temiz havası, sakinliği, ormana yakın konumuyla ilgi çekiyor. 2017 yılında tamamlanacak Gayrettepe-KemerburgazGöktürk metro duraklarından birinin de buraya yapılması ile ulaşım daha da rahat hale gelmesi bekleniyor.

 

GELECEĞİN ETİLER'İ

Göktürk ve Kemerburgaz'ın, geleceğin Levent'i ve Etiler'i olarak görüldüğüne vurgu yapan Gün inşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, "Bu gelişimi 10 yıl içinde yaşadık. Havalimanı yoluyla ulaşım çok rahatladı. Ayrıca havalimanına Gayrettepe'den metro inşaatı başladı. Göktürk ve Kemerburgaz'da metro durakları olacak. Şehir merkezine ulaşımı rahatlatacağı için talep aitmiş durumda. Buna bağlı olarak emlak fiyatları artmaya devam ediyor" diye konuştu. 

Projenin Kemerburgaz'da 5 dönümlük arazi üzerine inşa edildiğini ve 8 bloktan oluştuğunu belirten Günver şunları söyledi: "3'er katlı, 8 blokta toplam 40 dubleks daire mevcut. Bahçe ve çatı dubleksleri olarak ayrılıyor . 2+1,3+1 ve 4+1 daireler bulunmakta. Konumumuz Kemerburgaz, 3'üncü köprü ve 3'üncü havalimanına çok yakın bölgede. 15 dakikada hem havalimanına hem de köprü çıkışına ulaşabiliyorsunuz. Bu açıdan çok ilgi gören bölge. Göktürk, 10 yıldır çok gelişen bir bölge. 10 yıldır biz bu bölgede çalışıyoruz. Bu bölgede her türlü kafe, restoran, hastane ve okullar bulunuyor. Kemerburgaz orman içinde yer alıyor ve şehir merkezine çok yakın." 22 yılık deneyim ve birikimlerini bu projeye yansıtacaklarını belirten Günver, ilk blokta kaba inşaatı bitirdiklerini, 2 yıl içinde teslimlere başlayacaklarını dile getirdi. Günver, lansman dönemine özel yüzde 10 indirim de yaptıklarını kaydetti. 


Hürriyet 


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı


Kemerburgaz'ı konut üssü seçti ödül aldı Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group'un Kadıköy'de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa'nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden 'European Property Avvards 2016-2017'de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin birincisi oldu. Londra'da düzenlenen ödül töreninde Fortis Sinanlı Kadıköy adına ödülü Sinanlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Sinanlı aldı. Fortis Sinanlı Kadıköy'ün 300 milyon TL'lik yatırımla Fikirtepe'nin en büyük adasında inşa edilecek. 


Göktürk metro duraklarından birine yakın konuma sahip. Yüksel Günver, yurtiçinde birçok büyük konut projesi, iş merkezi, üniversite kampüsü, sanayi tesisi ve benzeri projelerin yapımını gerçekleştirdiklerini belirtiyor. Günver, "Kemerville projesi 22 yıllık deneyim ve birikimimizin sonucu. Komşuluk ilişkilerini destekleyen bu projenin lansman fiyatları 1 milyon 35 bin TL ve 1 milyon 850 bin TL arasında değişiyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor" diyor. 


Ekonomist 



projeye sor



Geri Dön