28 / 04 / 2024

Kent Ariva Başakşehir projesi!

Kent Ariva Başakşehir projesi!

Firma: Fuzul Grup

Proje: Kent Ariva

Kent Ariva Başakşehir projesi Fuzul Grup imzasıyla hayata geçiriliyor. Projenin detaylı bilgilerinden haberimizin içerisinde bahsedeceğiz...




Fuzul Grup tarafından yaşama katılan Kent Ariva projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor.  Kent Ariva  Başakşehir projesi 36 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


3 blok halinde yükselen Kent Ariva projesinde konutlar 12 katlı olarak inşa ediliyor. Başakşehir Kent Ariva Evleri'nde toplam 140 adet konut bulunuyor.


Kent Ariva Evleri Başakşehir projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Kent Ariva Başakşehir'de daireler 134 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.


Kent Ariva Başakşehir projesinde buhar banyosu, bay - bayan soyunma odaları, fitness center, yüzme havuzu, sauna, spor salonları, hobi odaları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi sosyal alanlar alıcılarını bekliyor.


Kent Ariva Başakşehir projesi!


Kent Ariva fiyatları!


Başakşehir Kent Ariva daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Ariva Kent Başakşehir fiyatları 2+1 

dairelerde 370 bin TL'den, 3+1 dairelerde 390 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Kent Ariva ödeme planı dahilinde yüzde 25'lik peşinat ödemesinden sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. Başakşehir Kent Ariva teslim tarihi ise 2013 Ekim ayı olarak belirtiliyor.


Telefon: 0212 488 48 04

Web Adresi: www.kentariva.com

Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön