30 / 04 / 2024

Kent Neriva'da 200 bin TL'ye! 20 ay sonra teslim!

Kent Neriva'da 200 bin TL'ye! 20 ay sonra teslim!

Yaklaşık 20 ay sonra teslim edilmesi planlanan Kent Neriva'da fiyatlar 200 bin TL'den başlayarak 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje, Başakşehir'de yükseliyor...



Kent Neriva, Fuzul Grup tarafından Başakşehir'de inşa ediliyor. 7 ve 16 katlı 2 blokta 80 lüks konuttan meydana gelen  Kent Neriva'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Yapımına 2 ay önce başlanan    Kent Neriva'nın yaklaşık 20 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen    Kent Neriva'da fiyatlar 200 bin TL'den başlayarak 650 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje için Fuzul Grup bünyesinde vade yapılmazken; dileyen müşteri yüzde 25 peşinatla Türkiye Finans Bankası'ndan 60 aya yüzde 0.65 faizle kredi kullanılabiliyor.

Sosyal alanlarında sauna, hamam, spor alanları, otopark, gözlemevi, seyir terası olan    Kent Neriva'da her dairede teras bahçesi yer alıyor. Mimar Metin Hepgüler'in tasarladığı    Kent Neriva, kapanmaz Tüyap ve Marmara denizi manzarası ile dikkat çekiyor.

1. etap metro istasyonu durağının hemen üzerinde yer alan    Kent Neriva'daki bloklar cam giydirme yöntemi ile yükseliyor.

1992 yılında kurulan Fuzul Otomotiv, 2000 yılında inşaat faaliyetine aynı  şirket çatısı altında başlamıştır.   Kısa süre içerisinde göstermiş olduğu   başarıları, benimsenen ileri görüşlü ve güvenli politikaları ile çok önemli   projelere imzasını atmıştır. Güvenilirliği kendine baz alarak büyüme trendini   aynı hızla sürdürmeye devam etmektedir.

çağdaş, teknolojiye egemen, deneyimli, güvenilir hizmetleriyle, değişen müşteri beklentilerine hızlı bir şekilde cevap vermek için çalışmaktadır. Yaşamsal işlevlere en ince ayrıntılardan başlayarak bakmak ve daima en iyiye imza atmak; asla vazgeçmeyeceği bir iş prensibidir.  Fuzul İnşaat binlerce aileye güzel bir yaşam sunmak için, yeni projelerle hayallerinizdeki evleri inşa etmeye devam ediyor.  
 
http://www.fuzul.com.tr/tr/

0 212 487 50 00

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön