27 / 04 / 2024

Kent Ninjaları dünyanın en yüksek ikinci binasına tırmandı!

Kent Ninjaları dünyanın en yüksek ikinci binasına tırmandı!

Kendilerine ' Kent Ninjaları ' diyen iki Rus maceraperest dünyanın en yüksek ikinci binası olacak Shanghai Tower' ın inşaatına gizlice tırmanıp bu muhteşem manzarayı çekti...



Kendilerine 'Kent Ninjaları' diyen iki Rus maceraperest dünyanın en yüksek ikinci binası olacak Shanghai Tower'ın inşaatına gizlice tırmanıp bu muhteşem manzarayı çekti.


Sergiledikleri cesaret örneği isteyen gösterilerle isimlerini duyuran Rus maceraperestler yine yürekleri ağza getiren bir şova imza attı. Kendilerine "Kent Ninjaları" diyen Vadim Makhorov ve Vitaly Raskalov, bu kez Çin'de inşaatı devam eden dünyanın en yüksek ikinci binasına tırmandı. Üstelik hiçbir emniyet kemeri kullanmadan... Çinli polislere yakalanmamak için tırmanışlarını gece gerçekleştiren ikili, kafalarındaki özel kameraları sayesinde de her anlarını saniye saniye görüntüledi. 632 metre uzunluğundaki gökdelen inşaatının tepesine tırmanan ikiliden Makhorov, "Tırmanışımız iki saat sürdü. Ama zirveye çıktığımızda sadece bulutlar vardı. Bir uçağın camından dışarı bakmak gibiydi. Bulutların dağılmasını bekledik. Bulutların arasında bir boşluk görünce hemen gökdelenin zirvesindeki son noktaya tırmandık" dedi. 



Sabah Gazetesi 


Geri Dön