07 / 05 / 2024

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower 'da 111 bin TL'ye!

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower 'da 111 bin TL'ye!

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinde konut fiyatları 111 bin TL ile 412 bin TL arasında farklılık gösteriyor¦



KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesi Emay İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret tarafından, İçerenköy Fındıklı"da inşa ediliyor. 22 bin metrekare alana inşa edilen KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinin inşaat alanı ise 110 bin metrekare.

Geçtiğimiz kasım ayında inşaatına başlanan KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinde teslimler 2012 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Toplam 800 konuttan oluşan projenin Kentplus Tower bölümünde home ofis olarak da kullanabilecek 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde daireler bulunurken, Centrium Park"ta 1+1"den 4+1"e daire seçenekleri mevcut.

Projede konut fiyatları 111 bin TL ile 412 bin TL arasında farklılık gösteriyor. şžu ana kadar yüzde 60 oranında konut satışının yapıldığı Kenptlus Centrium"da daire bedelinin yüzde 5"i peşin ödendiği takdirde kredi kullanılabiliyor. Peşinat ve vade kredi miktarına göre değişiyor.

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesinde metrekare ortalama satış fiyatı 2 bin 800 TL ile 3 bin TL arasında değişiyor. Projenin özellikleri arasında başta E5 karayolu olmak üzere çevre yollarına ve metro istasyonuna yakın merkezi konum,   açık - kapalı otopark, 24 saat güvenlik, deprem güvenliği, açık yüzme havuzu, basketbol sahaları, yürüyüş, aktivite ve oyun alanları, rezidans hizmetleri, her blokta resepsiyon, güneş enerjili çevre aydınlatmaları, düşük enerji tüketimli binalar ve üyelik sistemi ile çalışacak olan Pleon Sportivo 2 bulunuyor.

Projeden ev almak isteyenler İş Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank,   Finansbank, Denizbank,           ING Bank, Garanti Bankası"ndan kredi kullanabiliyor. Yüzde 0.76"dan başlayan faiz oranları uygulanıyor. Projeye özel masrafsız konut kredisi kullanılabiliyor.

KentPlus Centrium Park & Centrium Tower projesi projesinde biri rezidans bloğu olmak üzere toplam 4 blok bulunuyor. KentPlus Centrium Park 19, KentPlus Centrium Tower 34 katlı olarak inşa ediliyor. Binaların taban oturumu da arsa alanının yüzde 15"i kadar.

0216 444 12 00

http://www.kentplus.com/centrium/


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön