27 / 04 / 2024

KentPlus Yalova'da satışlar başladı!

KentPlus Yalova'da satışlar başladı!

OSMANGAZİ Köprüsü ile değeri artan Yalova’da 400 milyon dolar yatırımla inşa edilen KentPlus Yalova projesinde satışlar başladı.




Emay İnşaat’ın  TOKİ  iştiraki EPP ( Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.) güvencesi ve desteğiyle hayata geçirdiği KentPlus Yalova’da satışları 36 aya kadar vade, 0 faiz imkanı ile başladı. Döviz artışının fiyatlara yansıtılmadığı, lansman öncesi fiyatta sabitlendiği projede konut fiyatları 346 bin TL’den başlıyor. Konut, alışveriş merkezi, termal oteller, sağlık merkezi ve sosyal alanlar ile hayatın tüm ihtiyaçlarını barındıran bir yaşam alan olarak tasarlanan karma projede 1+1’ler 346 bin TL, 2+1’ler 580 bin TL, 3+1’ler 638 bin TL, 5+2 müstakil villalar 1 milyon 770 bin TL’den satılmaya başlandı.


DÖVİZ ARTIŞI YANSIMADI



Emay İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, dövizdeki artışı fiyatlara yansıtmadıklarını, lansman öncesi fiyatlarla satış yapıldığını belirtti. Çağlar, konumu, mimarisi, yerleşim planı ve ayrıcalıklı hizmetlerle tam donanımlı bir hayat sunacak olan KentPlus Yalova Wellness SPA  Resort’da, yatırımcıya yatırım geri dönüşünün 7 yıl olduğunu söyledi. Yalova’nın yükselen değerine vurgu yapan Çağlar, KentPlus Yalova’nın hem şehrin dışında hem şehrin yakınında, hem ormanın içinde hem denizin kıyısında olması sebebiyle yatırımcısına kazandıracak bir proje olduğunun altını çizdi. 383 bin metrekare üzerine konumlanan denize sıfır projede 4 ve 5 yıldızlı, 500 yatak kapasiteli, üç farklı temadaki KentPlus Yalova Wellness SPA  Resort termal otelleri de yer alacak. KentPlus Yalova Wellness SPA Resort projesinde, otellerde verilen SPA hizmeti dışında, termal suyun sağladığı imkanlarla oluşturulan ayrı bir sağlık merkezi yer alacak. Fizik tedavi, rehabilitasyon merkezi ve termal havuzların bulunacağı sağlık merkezinde, detox ile birlikte dünya literatüründe yer alan terapi ve tedaviler de uygulanacak. KentPlus Yalova, karayolu ile İstanbul ve İzmit’e 60 dakika, Bursa’ya 45 dakika yakınlıkta. 


Web: http://www.kentplus.com/


Hürriyet 


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı




Yalova’da yükselecek KentPlus Yalova Wellness SPA Resort projesinin satışları 36 aya kadar vade, 0 faiz imkanı ile başladı.


KentPlus Yalova’da satış fiyatlarını ‘sabitledi’

Döviz artışının fiyatlara yansıtılmadığı açıklanan proje, lansman öncesi fiyatta sabitlendi. Projede konut fiyatları 346 bin liradan başlıyor. 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek proje, geçtiğimiz aylarda Dubai Cityscape ve Cidde Cityscape fuarlarında tanıtılmıştı. TOKİ iştiraki EPP( emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.) güvencesiyle hayata geçirilen projede 1+1’ler 346 bin lira, 2+1’ler 580 bin lira, 3+1’ler 638 bin lira, 5+2 müstakil villalar 1 milyon 770 bin lira satılmaya başlandı. 



Emay İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, projede, yatırımcıya yatırım geri dönüşünün 7 yıl olduğunu söyledi. Yalova’nın Osmangazi Köprüsü’yle yükselen değerini anlatan Çağlar, KentPlus Yalova’nın hem şehrin dışında hem şehrin yakınında, ormanın içinde, denizin kıyısında olması sebebiyle yatırımcısına kazandıracak bir proje olduğunun altını çizdi.


Milliyet



Haber Sabah'ta şöyle yer aldı;


Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, 400 milyon dolarlık yatırımla inşa edecekleri KentPlus Yalova’nın kendini amorti etme süresinin 7 yıl olduğunu söyledi.


Osmangazi Köprüsü ile değeri artan Yalova'da 400 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek KentPlus Yalova projesinde satışlar başladı. Emay İnşaat'in TOKİ iştiraki EPP (Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.) güvencesi ve desteğiyle hayata geçirdiği KentPlus Yalova'da satışları 36 aya kadar vade, 0 faiz imkanı ile başladı. Döviz artışının fiyatlara yansıtılmadığı, lansman öncesi fiyatta sabitlendiği projede konut fiyatları 346 bin TL'den başlıyor. Konut, alışveriş merkezi, termal oteller, sağlık merkezi ve sosyal alanlar ile hayatın tüm ihtiyaçlarını barındıran bir yaşam alan olarak tasarlanan karma projede 1+1'ler 346 bin TL, 2+1'ler 580 bin TL, 3+1'ler 638 bin TL, 5+2 müstakil villalar 1 milyon 770 bin TL'den satılmaya başlandı.


Kur artışı fiyata yansım adı

Emay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, dövizdeki artışı fiyatlara yansıtmadıklarını, lansman öncesi fiyatlarla satış yapıldığını belirtti. Çağlar, konumu, mimarisi, yerleşim planı ve ayrıcalıklı hizmetlerle tam donanımlı bir hayat sunacak olan KentPlus Yalova Wellness SPA Resort'da, yatırımcıya yatırım geri dönüşünün 7 yıl olduğunu söyledi. Yalova'nın yükselen değerine vurgu yapan Çağlar, projenin hem şehrin dışında hem yakınında olması sebebiyle yatırımcısına kazandıracak bir proje olduğunu vurguladı.


2018'de teslim

383 bin metrekare üzerine konumlanan denize sıfır projede 4 ve 5 yıldızlı, 500 yatak kapasiteli, üç farklı temadaki KentPlus Yalova Wellness SPA Resort termal otelleri de yer alacak. Bu projede yazın kum plajdan faydalanabilecek olan kent sakinleri, sonbaharda at binebilecek. 230 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip projede restoranlar, sokak konseptinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, güneşlenme terasları, kreş, okul, sosyal tesisler yer alacak. Yenilikçi bir bakışla tasarlanan KentPlus Yalova Wellness SPA Resort projesinde, otellerde verilen SPA hizmeti dışında, termal suyun sağladığı imkânlarla oluşturulan ayrı bir sağlık merkezi yer alacak. Fizik tedavi, rehabilitasyon merkezi ve termal havuzların bulunacağı sağlık merkezinde, detox ile birlikte dünya literatüründe yer alan terapi ve tedaviler de uygulanacak. Projede 2018 yılı sonunda yaşamın başlaması hedefleniyor.


Sabah 


Geri Dön