08 / 05 / 2024

KentPlus Yalova satışları

KentPlus Yalova satışları

OSMANGAZİ Köprüsü ile değeri artan Yalova’da 400 milyon dolar yatırımla inşa edilen KentPlus Yalova projesinde satışlar başladı.

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Kentplus Yalova satış fiyatları 2017!

Aralık 2018 yılında teslim edilmesi hedeflenen Kentplus Yalova Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı dairelere yer veriliyor. Proje 383 bin 500 metrekare arsa alanına sahip...

Kentplus Yalova güncel ödeme şekli!

TOKİ iştiraki EPP güvencesiyle yükselen Kentplus Yalova projesinde avantajlı daire fiyatları ile satışlar sürüyor. İşte, Kentplus Yalova güncel ödeme şekli..

Emay Kentplus Yalova fiyatları!

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanı olarak inşa edilen Kentplus Yalova'da satışlar sürüyor. İşte, Emay Kentplus Yalova fiyatları...

Armutlu Kentplus Yalova satış fiyatları!

Kentplus Yalova projesinde 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Armutlu Kentplus Yalova satış fiyatları kat planlarına göre değişiyor.

Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

1001 konut, devremülk, 1000 yatak kapasiteli beş yıldızlı üç termal otel ve AVM alanından oluşan Kentplus Yalova projesinde avantajlı satışlar sürüyor. Peki, Kentplus Yalova teslimleri ne zaman?

Armutlu Kentplus Yalova Evleri ödeme koşulları!

Armutlu Kentplus Yalova Evleri projesinde satış fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Kentplus Yalova satış listesi fiyatları!

Kentplus Yalova satış listesi fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova'da teslimler 2018 yılı sonunda yapılıyor...

Kentplus Yalova satılık ev!

Kentplus Yalova Projesi, Yalova Armutlu'ya bağlı Esenköy çıkışında yükseliyor. Proje, TOKİ iştiraki EPP güvencesini taşıyor..

Kentplus Yalova Evleri satış fiyatları!

Kentplus Yalova Evleri satış fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesinde 36 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Kentplus Yalova satış fiyatları!

Kentplus Yalova satış fiyatları 346 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kentplus Yalova projesinde 36 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Kentplus Yalova ödeme seçenekleri!

Yalova Armutlu'da Esenköy çıkışında konumlandırılan Kentplus Yalova projesinde 1+1 daireler 346 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kentplus Yalova ödeme seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Kentplus Yalova satılık daire fiyatları!

Kentplus Yalova Projesi, Emay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. TOKİ iştiraki EPP desteğiyle yükselen Kentplus Yalova bünyesinde 163 blok yer alıyor..

KentPlus Yalova satışları Haberi

KentPlus Yalova satışları


Emay İnşaat’ın TOKİ iştiraki EPP ( Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş.) güvencesi ve desteğiyle hayata geçirdiği KentPlus Yalova’da satışları 36 aya kadar vade, 0 faiz imkanı ile başladı. Döviz artışının fiyatlara yansıtılmadığı, lansman öncesi fiyatta sabitlendiği projede konut fiyatları 346 bin TL’den başlıyor. Konut, alışveriş merkezi, termal oteller, sağlık merkezi ve sosyal alanlar ile hayatın tüm ihtiyaçlarını barındıran bir yaşam alan olarak tasarlanan karma projede 1+1’ler 346 bin TL, 2+1’ler 580 bin TL, 3+1’ler 638 bin TL, 5+2 müstakil villalar 1 milyon 770 bin TL’den satılmaya başlandı.


DÖVİZ ARTIŞI YANSIMADI



Emay İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Çağlar, dövizdeki artışı fiyatlara yansıtmadıklarını, lansman öncesi fiyatlarla satış yapıldığını belirtti. Çağlar, konumu, mimarisi, yerleşim planı ve ayrıcalıklı hizmetlerle tam donanımlı bir...