02 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmeyecek!

Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmeyecek!

Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmeyecek. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediyesi gelişimde ve değişimde sürekli olmak istediklerini söyledi. Çelik 'Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüme çevrilmesin' dedi.



Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediyesi gelişimde ve değişimde sürekli olmak istediklerini söyleyerek, "Kocasinan'ın dönüşüme ihtiyacı var" dedi. Başkan Çelik: "kentsel dönüşüm projelerini rantsal dönüşüm projelerine çevirmeyeceklerini kaydetti. 

"Gelişim ve -Ram olursa halkımızla kullanılacak" değişimde süreklilik şart" Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, düzenlediği basın toplantısı ile belediye olarak yaptıkları hizmetleri ve yeııi projeleri anlattı. Basın toplantısında konuşan Çelik Kocasinan Belediyesi olarak gelişimde ve değişimde sürekli olmak istediklerini belirtti. 


Başkan Çelik. "Biz başladığımız günden bu giine kadar hep ya ilk oldu ya da en yenisi oldu. Öncü olmakta yetmezdi. Biz vizyonu belirlerken değişim. gelişim ve büyümede yakaladığımız bu noktayı sürekli hale getirmek istedik. Vizyonumuzu da böyle belirledik. 

Bundan sonra da yeni vizyonumuz gelişimde, değişimde sürekli olmak istiyoruz" dedi. 


Vizyon Kent


Geri Dön