29 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm spotu en çok izlenen kamu spotu oldu!

Kentsel dönüşüm spotu en çok izlenen kamu spotu oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı kentsel dönüşüm spotu televizyonlarda en çok izlenen kamu spotu oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mülk sahiplerine doğru bilgiyi kamu spotlarıyla anlatmaya çalışıyor.



Kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ederken, evini dönüştürmekte kararsız olan vatandaşlar ise kentsel dönüşüm hakkında bilgi almaya çalışıyor. Vatandaşların riskli evinden bir an önce kurtulmasını isteyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, mülk sahiplerine doğru bilgiyi kamu spotlarıyla anlatmaya çalışıyor.


Hazırlanan “Kentsel Dönüşümle Afetlere Hazır Türkiye” kamu spotu verilere göre 9 Ekim - 9 Kasım tarihlerinde 73 bin saniye ile ekranlarda en çok yayınlanan spot oldu. Kentsel dönüşüm spotunu yine Çevre ve Şehircilik Bakanlığının hazırladığı “ Temiz Çevre Sağlıklı Hayat” adlı kamu spotu takip etti. Çevre kamu spotu son bir ayda toplam 63 bin saniye yer aldı.


Konuyu değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Kentsel dönüşüm seferberliğimiz Türkiye'nin 2023 vizyonuna yakışan güvenli ve kaliteli binalar inşa edilmesi için büyük önem taşıyor. Bu alanda hazırlanan kamu spotları ile farkındalık oluşturmak ve doğru bilgilendirmeyi sağlamayı hedefliyoruz” dedi.


 


TOKİ Haber


Geri Dön