28 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü çalıştayı 8 Şubat'ta!

Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü çalıştayı 8 Şubat'ta!

Deprem Güçlendirme Derneği tarafından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle yapılacak olan "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştayda, güçlendirmenin önemi konuşulacak.



Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) tarafından Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 8 Şubat 2023 tarihinte "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay yapılacak.

İTÜ Süleyman Demirel Konferans Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan çalıştay, "Yerel Yönetimler ve Güçlendirme" temasıyla yapılacak. Söz konusu etkinlikte, deprem kuşağında bulunan Türkiye'deki riskli konuların güçlendirilmesinin önemi ve güçlendirmenin önündeki idari ve hukuki engellerin kaldırılması masaya yatırılacak.

Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü çalıştayı 8 Şubat ta!

Söz konusu çalıştayda, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden Serdar Cenikli, DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden Prof. Dr. Ali Hepşen, İTÜ'den Prof. Dr. Alper İlki konuşma gerçekleştirecek.

Verilen detaylara göre, güçlendirmenin finanstan hukuka kadar tüm yönleriyle masaya yatırılacağı çalıştaya, ilçe belediye başkanları, başkan yardımcıları, müdürler, mühendisler, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili iştiraklerinin yetkilieri, kamu kurumlarının bölge müdürleri ve temsilcileri, mühendislik ve müşavirlik firmaları ile ilgili STK'lar ve şirketlerin temsilcileri katılım sağlayacak.


Geri Dön