02 / 05 / 2024

Kentsel enerjinin dönüşümü OSB'leri harekete geçirdi!

Kentsel enerjinin dönüşümü OSB'leri harekete geçirdi!

Ankara,İstanbul ve İzmir'de hızlanan kentsel dönüşüm faaliyetleri OSB'leri de harekete geçirdi.anayici Girişimci ve Yatırımcı İşadamları Derneği (SAGİYAD), kentsel dönüşüm alanlarında enerji kaynaklarının yeniden yapılandıracak bir proje geliştiriyor..



ANKARA, İstanbul ve İzmir'de hızlanan kentsel dönüşüm faaliyetleri OSB'leri de harekete geçirdi. Sanayici Girişimci ve Yatırımcı İşadamları Derneği (SAGİYAD), kentsel dönüşüm alanlarında enerji kaynaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. 


Mahallelerde alternatif enerji kaynaklarının kullanımıyla ilgili bazı OSB firmalarının alternatif enerji sistemleri ile ilgili önemli çalışmalar yürüttüğünü belirten SAGİYAD Başkanı İsmail Özdemiroğlu, dernek olarak enerjide kentsel dönüşüme ilişkin bir proje hazırladıklarını söyledi. Rüzgar ve güneş enerjisine yönelik mahalli projeleri kentsel dönüşüm projelerine adapte etmek istediklerini ifade eden Özdemiroğlu, "Başkentte kentsel enerji dönüşümüne ilişkin altyapı çalışmalarında en önemli iş OSB'lere düşüyor. Ortak projelerle yeni bir sektör dinamizmi yaratılacaktır" dedi.



Habertürk Ankara



Geri Dön