03 / 05 / 2024

Kentya Konutları projesinde örnek uygulama!

Kentya Konutları projesinde örnek uygulama!

İzmir'in inşaat firmalarından Yunusoğlu, Güzelbahçe'de gerçekleştirdiği Kentya Konutları'nda örnek bir uygulamayı hayata geçiriyor. Firma,proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikerek yeşile ve doğaya karşı duyarlılığını gösteriyor.



İzmir'in köklü inşaat firmalarından Yunusoğlu, Güzelbahçe'de gerçekleştirdiği yeni projesi Kentya Konutları'nda örnek bir uygulamayı hayata geçiriyor. Firma, proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikerek yeşile ve doğaya karşı duyarlılığını sergileyecek. 

Bugüne kadar gerçekleştirdiği her proje ile büyük beğeni kazanan ve adından sıkça söz ettiren İzmir'in köklü inşaat firmalarından Yunusoğlu İnşaat, Giizelbahçe'de başladığı yeni konut projesi ile yine gündemde. Kent insanının ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış, iç mekanlarında olduğu kadar dış mekanlarında da şık ve konforlu ayrıntılara özen gösterilen projeye yoğun ilginin olduğunu dile getiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Güçlü Yunusoğlu, projeyle yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikileceğini açıkladı. 

Yunusoğlu, yürütülen lansman kampanyasının çok büyük talep gördüğünü açıklayarak "Güzelbahçe Mevkii'nde yer alan, Kentya Konutları ile bu kente yakışan, bu kentin insanın ihtiyaçlarını karşılayabilecek, kent hayatının karmaşasından uzak, yaşayan, nefes alan bir konut projesini daha hayata geçirecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Kenya Konutları'nda"Mutluluk evde başlar, kente yayılır" mesajıyla yola çıktık." 



Telefon: 0 232 239 20 39 

Web: http://www.yunusogluinsaat.com.tr


Ticaret Gazetesi 


Geri Dön