17 / 05 / 2024

Kentya Konutları

Kentya Konutları

Yapımına bu yıl içinde başlanılacak olan Bahçeşehir Kentneriva Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 290 bin liradan başlıyor. Projede evlerin 20 ay içinde teslim edileceği açıklandı

Yunusoğlu İnşaat İzmir'e nitelikli konut kazandırıyor!

Yunusoğlu İnşaat İzmir'in Güzelbahçe Siteler Mevkii'nde inşa ettiği Yunusoğlu Kentya Konutları ile sorunlu yapılaşması ile bilinen İzmir'e nitelikli konutlar kazandırıyor. Proje, 4 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor.

Kentya Projesi'nden konut alan her müşteri adına bir ağaç dikilecek!

Kentya Konutlarında örnek bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu, proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikilmesini sağlayacak...

Kentya Konutları projesinde örnek uygulama!

İzmir'in inşaat firmalarından Yunusoğlu, Güzelbahçe'de gerçekleştirdiği Kentya Konutları'nda örnek bir uygulamayı hayata geçiriyor. Firma,proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikerek yeşile ve doğaya karşı duyarlılığını gösteriyor.

Kentya Konutları Güzelbahçe'de minimum 500 bin liraya!

Kentya Konutları Güzelbahçe'de fiyatlar 500 bin liradan başlangıç gösteriyor. 28 adet konutun yer aldığı projede 150 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon daireler bulunuyor...

Yalova Belediyesi, TOKİ'nin yaptığı konutları satacak

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Yalova'da yaptığı belediyeye ait konutlar, 9-11 Temmuz tarihlerinde yapılacak ihalelerle satılacak.

Taşdelen Güven Konutları'nda son 29 konut

İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Taşdelen'de inşaatı devam eden Taşdelen Güven Konutları'nda konut fiyatları 168 bin YTL'den başlıyor.

Orhanlı Konutları'nda 64 bin dolara

Kurtköy'de konumlandırılan Orhanlı Konutları'nda fiyatlar 64 bin dolar ile 225 bin dolar arasında değişiyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvuru süresi sona erdi

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular bugün sona erdi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

Kentya Konutları Haberi

Kentya Konutları

 

Fuzul Grup'un farklı bir mimari anlayışla Başakşehir'in en özel noktası olarak bilinen Başakşehir Metro İstasyonu'nun hemen yanında kurulan Bahçeşehir Kentneriva Evleri projesinin arsa alanı  7 bin metrekare olarak belirlendi.

Marmara Denizi manzarasına sahip olan  Kent Neriva projesi teras bahçeleri ile dikkat çekiyor. Bu yılın başında yapımına başlanan Kent Neriva projesinde 80 adet daire yer alıyor. Projede yaşam 20 ay içinde başlayacak.

Cam giydirme  iki blok halinde  yapılan Kent Neriva'da bloklar 7 ve 16 katlı olarak tasarlandı.
Albaraka Türk"ten konut kredisi kullanarakev sahibi olunabilen  Kent Neriva projesinde 2 oda 1 salon evlerin minimum fiyatı 290 bin  lira, 3 oda 1 salon dairelerin fiyat aralığı 341 bin lira ile 355 bin lira....