02 / 05 / 2024

Kentya Projesi'nden konut alan her müşteri adına bir ağaç dikilecek!

Kentya Projesi'nden konut alan her müşteri adına bir ağaç dikilecek!

Kentya Konutlarında örnek bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu, proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikilmesini sağlayacak...



İzmir'in köklü inşaat firması Yunusoğlu İnşaat, 'Kentya Projesi' ile ilgilenen her müşterisi adına birer ağaç dikerek doğaya karşı duyarlılığını gösterecek.


Güzelbahçe'de başladıkları Kentya Konutlarında örnek bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu, proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikilmesini sağlayarak yeşile ve doğaya karşı duyarlılıklarını sergileyeceklerini dile getirdi. 


Yunusoğlu, ağaç dikimi ile ilgili yetkili kurumlardan kesin verilerin gelmesini beklediklerini söyleyerek "Çok kısa bir süre sonra, yakın bölgede yanan orman alanlarından bir konum tespit edilerek yer gösterilecek. Biz de hızla ağaçlandırma çalışmalarına başlayacağız" dedi. 


ŞIK AYRINTILAR VAR 


Yunusoğlu, "Bugüne kadar projemizle ilgili birçok müşterimizle temasa geçtik. Onlar adına dikilecek ağaçlarla bölgemizin doğasına Yunusoğlu İnşaat olarak, önemli bir destek sağlayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 


Kent insanının ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış, iç mekanlarında olduğu kadar dış mekanlarında da şık ve konforlu ayrıntılara özen gösterilen projelerine yoğun ilginin olduğunu belirten Yunusoğlu, "Güzelbahçe Mevkii'nde yer alan, 'Kentya Konutları' ile bu kente yakışan, bu kentin insanın ihtiyaçlarını karşılayabilecek, kent hayatının karmaşasından uzak, yaşayan, nefes alan bir konut projesini daha hayata geçirecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Kentya Konutlarında "Mutluluk evde başlar, kente yayılır" mesajıyla yola çıktık. 


Projemiz İzmir'in muhteşem doğasına ve insanına yakışan özgün bir tarzı yansıtarak, sakinlerine yepyeni, doğayla iç içe bir yaşamın kapılarını açacak" ifadesinde bulundu. Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gizem Yunusoğlu, 'Kentya' evleriyle misafirlerine doğayla iç içe yaşam sunduklarını belirtti. 



ADINI EN GÜÇLÜ PALMİYEDEN ALIYOR 


Uyguladıkları projelerin doğayla bütünleşmesine önem verdiklerini, bu projenin de dikkat çeken unsurlarından birinin sitenin ön cephesini çepeçevre kuşatan "Kentya" palmiyelerinin oluşturduğunu söyleyen Güçlü Yunusoğlu, en görkemli palmiye türlerinden olan bu ağaçların, adını taşıdığı Kentya Konutları'na da ayrı bir anlam kattığını sözlerine ekledi. 


Habertürk Egeli 


Geri Dön