28 / 08 / 2024

Kentya Projesi ağaç dikimi

Kentya Projesi ağaç dikimi

Kentya Konutlarında örnek bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu, proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikilmesini sağlayacak...

Dursun Özbek'ten Florya projesi açıklaması: 97 metrekarelik bir konut projesi yapmak ana hedefimiz!

Galatasaray Kulübü, gayrimenkul projeleri ve kulüp taşınmazları konusunda yetki istemek için yaptığı bugünkü genel kurul toplantısında, Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. 

Süheyl Batum'dan Florya projesi açıklaması: Daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Süheyl Batum, Florya projesi ile ilgili konuştu. Bölgede yer alan başka bir projeyle karşılaştırma yapan Batum, "Florya'da daireleri metrekaresi 10 bin dolardan satsak 1 milyar 100 bin dolar eder" dedi. İşte gelen yorumlar... 

Bakan Özhaseki'den deprem konutu açıklaması: 1.240 yerde şantiyemiz var, yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz

İller Bankası Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Karbon Piyasası Geliştirme Projesi açılış etkinliğinde yaptığı konuşan Bakan Mehmet Özhaseki yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini müjdeledi.

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, projede yer alacak olan 75 odalı otelin B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den son dakika İstanbul projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında son dakika açıklaması yaptı.

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

TOKİ Sosyal Konut Projesi Ağrı Diyadin’de 608 bin liraya!

81 ilde TOKİ Sosyal Konut başvuruları hala devam ediyor. Peki Ağrı’da kaç proje yer alacak? Ağrı Diyadin’de TOKİ konutları olacak mı? İşte detaylar…

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Murat Kurum'dan Saraçoğlu projesi açıklaması: Yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Saraçoğlu Projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, projenin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Kentya Projesi ağaç dikimi Haberi

Kentya Projesi ağaç dikimi

İzmir'in köklü inşaat firması Yunusoğlu İnşaat, 'Kentya Projesi' ile ilgilenen her müşterisi adına birer ağaç dikerek doğaya karşı duyarlılığını gösterecek.


Güzelbahçe'de başladıkları Kentya Konutlarında örnek bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini belirten Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güçlü Yunusoğlu, proje ile yakından ilgilenen her müşteri adına birer ağaç dikilmesini sağlayarak yeşile ve doğaya karşı duyarlılıklarını sergileyeceklerini dile getirdi. 


Yunusoğlu, ağaç dikimi ile ilgili yetkili kurumlardan kesin verilerin gelmesini beklediklerini söyleyerek "Çok kısa bir süre sonra, yakın bölgede yanan orman alanlarından bir konum tespit edilerek yer gösterilecek. Biz de hızla ağaçlandırma çalışmalarına başlayacağız" dedi. 


ŞIK AYRINTILAR VAR 


Yunusoğlu, "Bugüne kadar projemizle ilgili birçok müşterimizle temasa geçtik. Onlar adına dikilecek ağaçlarla bölgemizin doğasına Yunusoğlu İnşaat olarak, önemli bir destek sağlayacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. 


Kent insanının ihtiyaçları düşünülerek...