02 / 05 / 2024

Kepez Sağlık Kampüsü belediyeden oybirliğiyle geçti!

Kepez Sağlık Kampüsü belediyeden oybirliğiyle geçti!

Kepez Belediyesi 01 Ekim 2014 ayı olağan meclis toplantısı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü Başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında toplam 15 madde görüşülürken, gündemde olan 15 madde Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliğiyle geçti.




Kepez Belediyesi 2014 Ekim ayı olağan meclis toplantısında toplam 15 madde görüşülürken, gündemde olan 15 madde Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliğiyle geçti. 


Kepez Belediyesi 2014 Ekim ayı olağan meclis toplantısında 10. Madde, Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mahallesi 490-491 ve 115-126 no'lu bölümlerde bulunan imar planı oy birliğiyle onaylandı. 


Türkiye'de 14 ilde bulunan sağlık tesislerin olduğunun altını çizen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, "Uzun zamandan bu yana kadar bu yatırımın Kepez bölgesine kazandırılması için girişimlerimiz vardı. Yaklaşık 500 dönüm arazi üzerine yaklaşık 10 adet hastaneden oluşan sağlık kampusu ve ihtisas hastanelerinin bulunuyor. 

Antalya'daki hemşerilerimiz için değil bunun yanında Burdur, İsparta, Muğla gibi illerimizinde çok önemli sağlık hizmetlerini karşılayacak." dedi. 


Tütüncü konuşmasını, "Şu an itibariyle 1000 yataklı planlanan ama geliştirilebilecek rezerve alanlarıyla birlikte 1500- 2000 civarında yatak kapatisesine çıkabilecek devasal bir yatırım. Bu yatırımın kazanılması konusun a imarla alakalı çalışmaları bugün itibariyle tamamlıyoruz. 

Büyükşehir belediyemizde gerekli kararları aldık ve planlama aşamasıyla birlikte en kısa zaman da hastaneyle alakalı inşaatımız başlayacak." diye ifade etti. 


Tütüncü konuşmasını şu sözlerle tamamladı, "Sütçüler'de bulunan 350 yataklı hastanemiz hızla devam etmekte. 29 Ekim 2015 tarihinde hizmet vermeye başlayacak sağlık hizmetleriyle birlikte Diş hastanemizin temelini birlikte atacağız. 


Belediyemizin girişimleriyle mülk konusunda, tahsis konusunda desteklerimizle Kepez sağlık merkezi olma konusunda hızlı adımlarla ilerliyor. Antalya'nın değil bu tip dev yatırımlarla Akdeniz bölgesinin cazibe merkezi olma konusunda ilerliyor."


Antalya Akdeniz Güncel



Geri Dön