29 / 04 / 2024

Kepez’de olaylı yıkım: 3 kişi yaralandı!

Kepez’de olaylı yıkım: 3 kişi yaralandı!

Antalya'da Atila T. 20 yıldır işgal ettiği araziden çıkarılmak istenince kamyonetini görevlilerin üzerine sürdü. Olayda Kepez Belediyesi çalışanı Fethi Kaya ile birlikte toplam 3 kişi yaralandı. 



Antalya'nın Kepez ilçesi Varsak Mahallesi'nde bulunan arazinin sahibi İsmail Avşaroğlu, Kepez Belediyesi zabıta ekipleri ve polis ile birlikte 9 dönümlük arazisini işgal eden Atila T.'yi tahliye etmek için olay yerine geldi. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Atila T.'nin tel örgülerle çevirdiği 9 dönümlük araziden tahliye için çalışmalara başladı.

ÜZERLERİNE SÜRDÜ

Atila T. işgal ettiği arazide görevli polis ve zabıtaları görüp çılgına döndü. Diğer yakınları ile birlikte 07 SC 097 plakalı kamyonetine binip görevli polis ve zabıtaların üstüne gitti. Kepez Belediyesi zabıtası Fethi Kaya ile birlikte 2 kişi daha kamyonetin altında kaldı. Olayı yerinde bulunan polis memurları Atila T.'yi durdurmaya çalışırken bu kez kamyoneti polislerin üzerine sürdü. Aile ayrıca polis memurlarını da taşladı. Kargaşa sırasında düşen polisin silahını da alarak polise doğrultan Atila T. ile birlikte 4 kişi gözaltına alındı.

AÇIKLAMA YAPILDI

Atila T. ve 3 kişi ifadeleri alınmak üzere Varsak Polis Merkezi'ne götürüldü. Yaşanan olaylar sonrasında avukat Ömer Avşaroğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Söz konusu 9 dönümlük araziyi babam İsmail Avşaroğlu ile birlikte diğer ortakları 4 yıl önce 10 milyon lira ödeyerek Kepez Belediyesi'nden ihale ile aldı. Ancak Atila T., çıkmak istemedi. Bizden para talep etti. Kabul etmedik. Ayrıca süren davalarımız devam ediyor."
 


Geri Dön