27 / 04 / 2024

Kerim Polat: Yılda en az 2-3 proje yapacağız!

Kerim Polat: Yılda en az 2-3 proje yapacağız!

Polat Gayrimenkul, rezidanstan, iş ve alışveriş merkezine kadar birçok alanda proje hayata geçirdi. Sadece İstanbul'da 1.000'i aşkın Polat projesine rastlamak mümkün. Polat Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Polat yılda en az 2-3 proje yapacaklarını ifade etti.



Polat Grubu, yarım asrı aşkın geçmişiyle Türkiye'nin en köklü grupları arasında yer alıyor, İbrahim Polat Holding ve Polat Holding ile birlikte 21 şirketten oluşan grubun konsolide cirosu da 2,5 milyar TL,

Son yıllarda grubun en hareketli sektörü ise gayrimenkul, Faaliyetlerine 1960'lı yıllarda başlayan Polat Gayrimenkul, sektörde rezidanstan, iş ve alışveriş merkezine kadar birçok alanda proje hayata geçirdi, Hatta sadece İstanbul'da 1.000'i aşkın Polat projesine rastlamak mümkün, Bugün ise şirket oluşturduğu iki yeni marka Polat Ev ve Polat Ofis ile yeni projelere imza atarak büyümek niyetinde, Bu markalarla eskiden olduğu gibi yine şehrin en değerli noktalarında zamansız yapılar inşa edeceklerini belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Polat, "Şimdi İstanbul'un en değerli semtlerinden Beyoğlu Piyalepaşa'da 'Piyalepaşa İstanbul' ve Göztepe'de ‘Polat Ev Göztepe'yi hayata geçiriyoruz" diyor. Polat, Piyalepaşa İstanbul'un Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olduğunu dile getiriyor, "Polat Ev Göztepe ile de Anadolu Yakası'nda yeni bir Polat değerini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Polat sözlerine şöyle devam ediyor: "inşaatı ve satışı devam eden Polat Ev Göztepe, Polat Ev markasıyla hayata geçirdiğimiz ilk projemiz, Bir kentsel dönüşüm projesi olan Polat Ev Göztepe; tasarımı, konseptl ve lokasyonuyla yatırımcılarına ve sakinlerine kıymetli bir yaşam alanı sunuyor."


Proje geliştirme, yatırım ve yönetim alanlarında yatırımlarına devam eden Polat Gayrimenkul, bu yeni markalarıyla yılda en az 2 ya da 3 proje gerçekleştirmeyi planlıyor.


KERİM POLAT'IN ÖNCELİĞİ

Kerim Polat, Işık Lisesi’nin ardından Endicott College’da işletme eğitimi aldı. Eğitimi sırasında da her fırsatta işe gittiğini belirten Polat, eğitim sonrasında aile şirketinde işe başladığında kendisine sektör olarak gayrimenkulü seçtiğini anlatıyor. Bu kararının arkasındaki nedeni de şöyle açıklıyor: “Dedemiz İbrahim Polat’tan bu yana yaptığımız her projeyi inceledim. Şirketimizin faaliyet gösterdiği sektörlerdeki mevcut varlığını sürdürmesini sağlamak ve elbette 3’üncü kuşak olarak sürdürülebilir bir büyüme en önemli görevlerim arasında. Şehirlerin veya semtlerin tarihi dokularını bozmadan, mimari tasarımıyla öne çıkan projeler gerçekleştirmek istiyorum."


Capital


Geri Dön