29 / 04 / 2024

Tüm emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 TL...

Tüm emeklilerin hesaplarına yatacak! En az 2 bin 200 TL...

Yeni yılda emeklileri rahatlatacak ödeme haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Promosyon ödemeleri ile bankalardan 3 bin 500 – 7 bin 500 lira arası para alacak olan emeklilere, bir de yeni yılda en az 2 bin 200 lira  daha ödeme yapılacak. Bütün detaylar haberimizde…



Yeni yılın yaklaşması ile birlikte emeklileri heyecanlandıracak haberler art arda gelmeye başladı. Promosyon ödemeleri ve emekli maaşlarına yapılacak zam haricinde emeklilerin yüzünü güldürecek bir haber daha var. Promosyon ödemelerine ek olarak emekli vatandaşlar önümüzdeki sene en az 2 bin 200 lira ödeme alacak. Bu ödeme, karşılıksız olarak tüm emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

YILDA 2 KEZ ÖDENMİŞ OLACAK

Önümüzdeki sene iki defa verilecek bu tutar iki taksit halinde ödenecek. Emekli bayram ikramiyesi adı verilen bu ödemeler Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde emekli vatandaşların hesaplarına yatacak.

Emekliye bayram ikramiyesi ilk kez 2018 senesinde 1.000 lira olarak ödendi. Bu tutar daha sonra bin 100 liraya yükseltildi. Bin 100 liralık tutar, Ramazan ve Kurban Bayramından önce emeklilerin hesaplarına yatırılmıştı. Toplamda 2 bin 200 liralık tutardan bütün emekliler yararlandı.


Geri Dön