16 / 06 / 2024

Kesenin ağzı açıldı! Emekliye tam 7500 TL!

Kesenin ağzı açıldı! Emekliye tam 7500 TL!

Geçtiğimiz hafta emekli promosyonunda güncelleme yaparak 5 bin liraya çıkaran bazı özel bankalar yeni bir girişimde daha bulunarak bu rakamı 7 bin liranın üzerine taşıdı



Temmuz ayında gelen 42.35 oranındaki emekli zammından sonra bankaların emekli promosyonu yarışı iyiden iye kızıştı. Geçenhafta emekli promosyonunda güncelleme yaparak 5 bin liraya çıkaran bazı öael bankalar yeni bir hamle daha yparakbu rakamı 7 bin liranın üzerine taşıdı. Garanti Bankası dün yaptığı açıklamayla en yüksek nakit promosyon ücreti veren banka oldu.

REKABETE GİRDİLER

Akşam'ın haberine göre Garanti BBVA, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500 TL-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Kesenin ağzı açıldı! Emekliye tam 7500 TL!

Garanti "yakınını getir" kampanyasıyla her bir emekli yakını için de 250 TL ilave ödeme yapacak. Banka 1-31 Temmuz arası sözleşme yenileyenlere fark tutarını otomatik güncelleyerek bu ay içinde ödeyeceğini de açıkladı. Akbank ise emekli maaşına 7.000 TL'lik nakite ek 500 TL chip-para ile birlikte toplamda 7.500 TL promosyon ödemesi yapmaya başladı. Bu iki bankanın attığı adımın ardından rekabetin kızışması bekleniyor. Halen kamu bankaları dışında özel bankaların önemli bir kısmı 5 bin lira promosyon veriyor. bankalar ayrıca nakit promosyonun yanında emekli yakınını getirene, fatura talimatı verene de ek ödeme, para-puan ve uygun faiz oranıyla kredi gibi çeşitli olanaklar da sağlıyor.

3 YILLIK SÖZLEŞME

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön