05 / 05 / 2024

Keten İnşaat LTD, Behiç Pek'ten özür diliyor: Ne gerekiyorsa!

Keten İnşaat LTD, Behiç Pek'ten özür diliyor: Ne gerekiyorsa!

Keten İnşaat Ltd. Şti. Genel müdürü Selahattin Keten, basına yansıyan  Karikatürist Behiç Pek'in inşaat sırasında evinin duvarını patlamasına ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama...



 

Keten İnşaat Ltd. Şti. Genel müdürü Selahattin Keten'in açıklaması şöyle;

Nişantaşında bitişik nizamlı yapılar bir çok inşaat firmasına yıkım sırasında sorun çıkartabiliyor. Nişantaşı'nın logosu olarak bilinen  ve Nişantaşının her yerinde yaptığımız kaliteli konutlarla  birçok projeye imza atan  Keten İnşaat Ltd. Şti olarak, Sayın Pek'in evinde yaşanan bu tatsız olaya üzüldüğümüzü bir kez daha yinelemek isterim; fakat Sayın Behiç Pek'in yazdıklarıyla bitmiyor durum.

Bitişik nizamlı bir yapı olmasının yanı sıra Behiç Pek'in evinin duvarının çürük olması sebebiyle duvarda bir yıkıntıya sebep oldu.Yaptığımız bir çok inşaatta kendi sorumluluklarınıda bilinen bir firma olarak , Sayın Pek'in mağdur olmaması ve zararın giderilmesi için hemen çalışmalara başlanmış ve evindeki mobilyalarının cilasından, koltuklarının yüzlerinin değişmesine, bütün evinin boyanmasına kadar bütün zararları fazlasıyla giderilmiştir. Ayrıca, çıkacak tüm masraflarında Keten İnşaat olarak karşılayacağımızı kendilerine bildirdik.

Ayrıca, evimizde oturamıyoruz diyen Behiç Pek ve ailesinin otele yerleştirilmesine kadar her şey firmamız tarafından düşünülmüştür.

Sayın Behiç Pek'in duvarına verilen zarar fazlasıyla giderilmiş, çıkan masraflar tarafımızca karşılanmıştır.

İnşaat safhasında hiçbir komşumuzla hukuki anlamda bir süreç yaşamak istemeyiz. Neticede yıllardır bu sektörde marka olan ve Nişantaşı başta olmak üzere elit semtlerde nitelikli projelere imza atan bir firmayız. Tabiki zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor.Bizim komşumuz, kiracımız olsun olmasın, zara verilmişse bizim zararımızdır her şekilde fazlasıyla giderilir, ama şu noktada söylenecek tek şey: Verilen zarar manevi değil, maddidir. Sayın Behiç Pek'in duvarının patlamasıyla ilgili her türlü isteğini, zararını, masrafını gidermiş ve kendisiyle el sıkışarak ayrılmışken hala  kızgınlığının neden devam ettiğine anlam veremiyoruz.

Keten İnşaat olarak Sayın Behiç Pek ve Saygıdeğer eşine inşaat safhasında verdiğimiz zarar nedeniyle özrü bir borç bilir ve şirket olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeyi bir görev biliriz."

KETEN İNŞAAT, MUHLİS BEY'İ FENA KIZDIRDI! başlıklı haberimizi okumak için tıklayın!

 


Geri Dön