27 / 05 / 2024

1453 Panorama Tarih Müzesi

1453 Panorama Tarih Müzesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, siyaseti bırakacağı yönündeki iddialara yanıt verdi: Başbakanımızın dediği gibi ben de bir ustalık dönemi isterim. Böylece yarım kalan projeleri tamamlayıp emekliye ayrılırım...

Panorama müzesi görücüye çıktı!

Turizm Derneği ve Panorama 25 Aralık Müzesi Tarih Kurulu Başkanı Bekir Sıtkı Severoğlu, inşaatı devameden Panorama Müzesi ile ilgili konuştu.

Talha Uğurluel'den Panorama 1326'ya övgü!

Ünlü Sanat Tarihçisi Talha Uğurluel, Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni inceledi.

Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi şekilleniyor!

Belediye Başkanı Dündar: "Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Osmangazi Belediyesinin en büyük bütçeli en ciddi yatırımı. Bursa'yı Bursa dışına taşıyacak bir proje" dedi.

Panorama 1326 Bursa Müzesi altın belgeli ilk bina olacak!

Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa'nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen 'Altın Belgeli' ilk binası olacak.

Bursa Panorama 1326 Tarihi Müzesi ilk altın belgeli bina olacak!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak vizyon projelerinden biri olan Panorama 1326 Bursa Tarih Müzesi, Bursa’nın güvenli yeşil bina kategorisinde TSE tarafından verilen ‘Altın Belgeli’ ilk binası olacak.

Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi'nin ihalesi tamamlandı!

Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi için geri sayım başladı. Osmanlı İmparatorluğu'nun beylikten cihan devletine giden yolculuğunun üç boyutlu resmedilerek anlatılacağı müzenin ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı.

Panorama Bursa 1326 için geri sayım başladı!

Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi için geri sayım başladı. Osmanlı İmparatorluğu'nun beylikten cihan devletine giden yolculuğunun üç boyutlu resmedilerek anlatılacağı müzenin ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı.

Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi ihalesi tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi, büyük önem verdiği 'Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi' için çıktığı ihaleyi tamamladı. İhaleyi Ankaralı Arıkan İnşaat-Doğan Aksel İnşaat ortak girişimi kazandı.

Gaziantep'e Panorama Müzesi geliyor!

GaziAntep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Panorama 1453 Tarihi Müzesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi ihaleye çıktı!

Osmangazı Belediyesi, 'Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi' için ihaleye çıktı. İhale için Türkiye'nin dört bir yanından 19 firma dosya verirken, belediye mart ayı sonunda temel atmayı hedefliyor.

Bursa'da Panorama Tarih Müzesi açılacak!

Osmangazi Belediyesi tarafından yaptırılacak olan dünyanın ikinci tam panoramik müzesi 'Panorama Bursa 1326 Tarih Müzesi' dünyaca ünlü Türk ve Osmanlı tarihi profesörü Halil İnalcık'tan tam not aldı...

İlgi gören 3 müze bayram tatilinde de açık!

İstanbul'un en çok ziyaret edilen müzeleri arasında yer alan Yerebatan Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzesi, Kurban Bayramı boyunca açık olacak. Müzeler Kurban Bayramı'nda da gezilebilecek.

İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak!

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre İstanbul'da üç müze bayramda açık olacak. Yerebatan Sarnıcı, Panorama 1453 Tarih Müzesi ve de Miniatürk Ramazan Bayramı'nda da kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak.

1453 Panorama Tarih Müzesi Haberi

1453 Panorama Tarih Müzesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 'Siyaseti bırakıyor' iddialarına yanıt verdi. Topbaş, AKŞAM'ın konuyla ilgili sorusu üzerine 'Sayın Başbakanımız diyor ya 'ustalık dönemi' diye... Benim ikinci dönemim bitiyor. Herhalde ben de bir ustalık dönemi isterim' dedi. Yarım kalan işlerini tamamlayıp bu süreç sonunda emekliye ayrılacağını açıklayan Topbaş, Belediye Başkanlığı dışında bir hedefi olup olmadığını da şu sözlerle ifade etti: 'Hiç ihtirasım yok. 'Partim ne görev verirse hazırım' diyenlerden olmam. Başka pozisyonlara göre tavır almam.'


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çukurova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet ve Türk Medya yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Topbaş, daha sonra Sütlüce'deki Büyükşehir Belediyesi Tanıtım Merkezi'nde, görev süresi boyunca hayata geçirdiği projeleri ve çalışmaları, bir sinevizyon...