24 / 05 / 2024

2012 İzmir EXPO Fuar Organizasyonu

2012 İzmir EXPO Fuar Organizasyonu

2020'de gerçekleştirilecek EXPO Fuar Organizasyonu için aday olan İzmir EXPO Fuar Organizasyonu İnciraltı'nda yapılacak

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

Uluslararası Expo Fuarı Roma turizmine büyük katkı sağlayacak!

En son 5 yıl önce Şanghay'da düzenlenen Uluslararası Expo Fuarı dün İtalya'nın Milano kentinde kapılarını açtı. İzmir'in yarışıp 21 oyla kaybettiği etkinliği 6 ayda 20 milyon kişi takip edecek.

Nihat Zeybekci: EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, "EXPO 2025'e Ege Bölgesi olarak başvuralım, bölgenin ortak tarihi ve hikayesiyle bu kez başaralım" fikri, İzmir iş dünyası temsilcilerinden destek gördü

Nihat Zeybekci: EXPO 2025’i İzmir'in kazanacağına inanıyorum!

Türk - Yunan İş Forumu için İzmir’e gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “EXPO 2025’i İzmir ve tüm Ege’nin sahiplenmesiyle bu kez kazanacağımıza inanıyorum” dedi...

İzmir sağlık turizminin gözdesi olacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir. EXPO 2020 için planlanan tnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

Karsan EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı!

Toplu taşımacılığın ihtiyacına uygun, çağdaş ve erişilebilir ürün ve hizmetler sunan Karsan; 16 19 Ekim tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilen Kent EXPO Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'na katıldı.

Kent Expo Fuarı'nın teması kentsel dönüşüm!

Bu yıl ikinci kez kapılarını açan Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın açılışı Kültürpark’ta yapıldı. Fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra misafir il ve ilçe belediye başkanları da katıldı...

İzmir sağlık turizminin başkenti olacak!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

İzmir sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltf na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

Kent Expo Fuarı, kentsel dönüşüm seminerine ev sahipliği yapacak!

Kentsel dönüşüme ışık tutması, kentlerin çağdaş altyapı ve görünüme kavuşturulması ve sektörü bir araya getirmesi açısından önem taşıyan "Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı" İzmir'de 16-19 Ekim tarihlerinde organize edilecek...

Kent Expo'da kentsel dönüşüme mercek tutulacak!

Kentsel dönüşüme ışık tutması, kentlerin çağdaş altyapı ve görünüme kavuşturulması ve sektörü bir araya getirmesi açısından önem taşıyan "Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı" İzmir'de 16-19 Ekim tarihlerinde organize edilecek.

Mustafa Toprak: İzmir, sağlık turizminin başkenti olma yolunda!

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden İzmir, EXPO 2020 için planlanan İnciraltı'na termal oteller zinciri de dahil sağlık merkezi yatırımlarını hayata geçirerek bu alanda merkez olacağı bildirildi.

Kent Expo Fuarı'nda, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' semineri yapılacak!

16-19 Ekim 2014 tarihlerinde organize edilecek 'Kent Expo' Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı önemli bir seminere ev sahipliği yapacak. Kent Expo Fuarı'nda, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' konusunda seminer gerçekleştirilecek.

2012 İzmir EXPO Fuar Organizasyonu Haberi

2012 İzmir EXPO Fuar Organizasyonu

 

2020'de gerçekleştirilecek EXPO Fuar Organizasyonu için aday olan İzmir EXPO Fuar Organizasyonunun yapılacağı alanın İnciraltı olarak belirlenmesine ilişkin kanun tasarısı, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. İzmir EXPO Alanı Hakkında Kanun Tasarısı, 2020 yılında gerçekleştirilecek EXPO Fuar Organizasyonu için aday olan İzmir EXPO Fuar Organizasyonunun gerçekleştirileceği alan için yer belirlenmesini, belirlenen alanın planlanmasını ve alanda yapılacak imar uygulamalarının belirlenmesini amaçlıyor.   Tasarıya göre, İzmir'in Balçova İlçesi'ndeki İzmir-İnciraltı Turizm Merkezi'nin İnciraltı kesiminde büyük kentsel yeşil alan olarak planlanan alan EXPO alanı olarak belirlenecek. EXPO alanında imar uygulaması; ilgili imar planının onaylanmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Balçova Belediyesi'nce öncelikle yapılacak. Alanın EXPO alanı dışında kalan kısımları sağlık, turizm ve konut amaçlı planlanacak. İmar planlamalarında ihtiyaç duyulan yol düzenlemeleri için yeterli alan ayrılacak. Yapılaşmaya esas inşaat hakkı dört katı...