29 / 04 / 2024

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.




Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Enes Karatay ve Seyfi Başoğlu ortaklığında kuruldu.

Kg Grup Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü Motorlu araçların (otomobil, arazi taşıtı, minibüs, kamyonet v.b) gerekli test ve incelemelerin yapılarak Ekspertiz Raporlarının hazırlanması testlerinin hizmeti sunulması. oto ekspertiz ve test uygulama merkezleri kurmak, işletmek, geliştirmek. Bu işlerle ilgili servis ağları kurmak, işletmek, bayilik ve frenchısıng vermek her türlü malzeme, yedek parça ekipmanı üretmek, toptan veya perakende almak, satmak 2-Her türlü motorlu araç alımı satımı kiraya verilmesi kiralanması ve pazarlamasını yapmak, bu amaçla mağaza açmak. Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 5-Her türlü gıda maddelerini toptan ve perakende almak, satmak. Lokanta ve büfe işletmek. 6- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek 7-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliyecilik ve nakliye komisyonculuğu yapmak.
 


Geri Dön