09 / 05 / 2024

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Bosch Serie 6 alttan donduruculu XXL kapasiteli buzdolabı, misafir ağırlamayı ve kalabalık sofraları sevenleri çok memnun edecek bir ürün. Peki, Bosch XXL buzdolabı kaç litre, özellikleri ne, en uygun nereden kaç liraya alınır? İşte detaylar...



KUSURSUZ SAKLAMA ŞARTLARI 
Buzdolabının iç ve dış yüzeyine yerleştirilen sensörler, cihazın içindeki sıcaklığı sabit tutar. Böylece yiyecekler buzdolabında daha uzun süre bozulmadan ve gerçek lezzetinde saklanır.

KGN86AWF0N Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu XXL Buzdolabı kaç TL? 14 Şubat 2023 fiyat listesi... 

SUPER FREEZING ÇÖZÜLMEYİ ÖNLER
Dondurucuya yeni yiyecekler konması, iç sıcaklığı yükseltir; bu da çözülmeye ve lezzet kaybına sebep olabilir. Super freezing işlevi, yeni yiyeceklerin hızlıca dondurulmasını ve böylece dondurucu içerisindeki diğer gıdaların buzunun çözülmesini engeller. Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Buzdolabı gerekli sıcaklığa erişildiğinde normal işletime dönerek enerji israfını engeller. Sonuç olarak, dondurulmuş gıda, yeni yiyecek eklendiğinde bile tadını
korumaya devam eder.

DAHA GENiŞ SAKLAMA ALANI
Big box kullanıcılara çok geniş hacimli bir alan sunar. Bu sayede büyük bütün bir hindi veya uzun bir kuzu kolu rahatça saklanır. Üstelik big box bölmesinin üst çekmecesi ve aradaki cam raf kaldırılabilir ve böylece daha uzun yiyeceklere yer açılır.

Vario zone özelliği sayesinde dondurucu bölmesindeki tüm çekmeceler kolayca çıkarılır ve böylece gerektiğinde daha fazla alan oluşturulur. Bu alana 3 katlı kocaman bir pasta bile sığar. Kısacası, vario zone   geniş ve esnek bir dondurucu alanı sunar.

Bosch KGN86AWF0N Kombi No Frost Buzdolabı fiyatı ne kadar? KGN86AWF0N Bosch Serie 6 alttan donduruculu buzdolabı ne kadar elektrik harcar?

 


Geri Dön